//Official Store//

KURV
0 kr.

Ædelstål Vielsesringe: Heaven4- rene stål forlovelse/vielse.

Disse ædelstålringe er "den rene vare". I dette design fra Jan Jørgensen er det udelukkende ædelstålet der vægtes, der er ikke en kombination med andre metaller. I ser en mere klassisk og enkel serie af ringe, for der skal jo være noget for enhver smag, og mange holder af de helt neutrale og klassiske modeller som I kan se herunder.


Heaven4 Ever forlovelsesringe.

Et par ringe i en blanding af blankt og hamret ædelstål. Runde og kraftige ringe, enkle og dog markante ved at der er to forskellige overflader.

Et fint design og godt dansk håndværk, endda til fornuftige priser.


 

Heaven4 Fun forlovelsesringe.

Et par ringe der er brudt af en assymetrisk linjer. 

Runde ringe i matteret overflade. I kan dog vælge andre overflader også, f.eks. blank eller hamret eller begge slags.

 


 Heaven4 Joy forlovelsesringe.

Ædelstålringe med midter-rille der bryder designet og giver lethed.

Overfladen er helt blank på begge ringe, men I kan vælge at kombinere den blanke med en hamret eller matteret overflade.


 

Heaven4 Life forlovelsesringe.

Her et par ringe i blankt og matteret ædelstål. 

Ædelstål er et velegnet smykkemateriale, det er både hårdt, holdbart og pænt, og så er det tilmed ikke særligt dyrt. Derfor er det velegnet til forlovelsesringe, hvis I er unge og ikke endnu tjener så mange penge til et par ringe i guld.Heaven4 Love forlovelsesringe.

Et par flotte ædelstålringe med en skrå linje. Overfladerne er her en blanding af matteret og blank, men det kkunne også have været hamret og blank - det vælger I.

Dygtige danske guldsmede laver alle ringe I Danmark, både designet og håndværket er 100% dansk.

Heaven4 Me forlovelsesringe

Et par ringe helt i hamret ædelstål. Til jer der holder af et rustikt look.

Enkelt design og god kvalitet. Alt laves i Danmark af dygtige guldsmede.


Heaven4 Two forlovelsesringe

Et par kraftige ringe i ædelstål. Overfladernes forskellighed giver liv i designet.

Rene linjer og stilrent design ses her.

Heaven4 Us forlovelsesringe

Et par helt matterede ringe i ædelstål. Smukt og elegant ser det ud, dog skal I vide at mattering slides væk så ringene med tiden bliver blanke.

Dansk hele vejen igennem fra tanke til færdige ringe. 

Heaven4 You forlovelsesringe

Her et helt blankt par ringe. Det hvide materiale er lige så flot som var det sølv eller hvidguld.

Ædelstålets klare fordel er prisen, det er en del billigere end sølv, og langt billigere end guld. Derfor er ringe i dette materiale fint til en forlovelse. 

Heaven4 dame forlovelsesringe

På fotoet ser I de forskllige dameringe variament i "Heaven4" serien.

Alle ringene er stilrene, runde, bløde, elgante og behagelige at bære på fingeren. Holder I af det hvide metal er disse ædelstål ringe et rigtigt godt alternativ til både sølv og hvidguld.

Heaven4 herre forlovelsesringe

Hele kollektionen af herreringe i denne serie ses her.

Det sjove er, at alle ringene til mændene er fuldstændig identiske med dameringene, for der er ikke diamanter i hendens ring i dette design, og overfladerne er helt de samme.

I får et smukt design, god kvalitet og alt er dansk fra Jan Jørgensen Design, så I kan trygt vælge at købe ringe her.

 
 
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.