//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Next Level - Bæres også om halsen.

De mest eksklusive og nytænkende vielsesringe fra Jan Jørgensen har en anden funktion end bare det at kunne sidde smukt på fingeren. De har nemlig fået lavet et lille hul i siden, så de også kan hænge og pynte elegant om halsen, for en del mænd har jobs hvor en ring kan være generende at have på, og også sportsgrene kan gøre at det er mere praktisk at bære ringen om halsen. Se hvordan ringen bliver et smukt halssmykke, hvis det er noget I kunne tænke jer.


Basic Partner vielsesringe

Et par hvidguldsringe af den kraftige slags. Se hvor flot ringen også kan tage sig ud når den hænger i en smuk hvidguldsfoxkæde.

Det er naturligvis op til jer om I ønsker denne ekstra mulighed.


 

Match Heart vielsesringe

Her er vist et helt andet par ringe, men med samme mulighed for at hænge i hullerne som et elegant halssmykke. 

Foxkæder er holdbare og det er derfor den vi anbefaler fordi vi ved at den er meget sikker at bære ringen i, både dag og nat, i bad og til sport.

 


 Basic Love vielsesringe

Her Match Love vielsesringene på guldfoxkæde.

Vi tilbyder altid to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Match Function vielsesringe

I denne serie er der naturlige "huller" til kæden. Det er nemlig igennem hjerterne at kæde sættes.

Et elegant og kraftige par ringe med diamanter i  små hjertefatninger ved siden af hjertehullerne.Real Emotion vielsesringe

Et par guldringe med huller til kæde. Disse er det bredeste par i serin, nemlig 6 mm. og har den traditionelle runde form.

Her blankt 14 karat guld med brillanter i dameringen. Igen vist på foxkæden som vi har mange års erfaring for er en stærk, holdbar og ovenikøbet smuk kæde.
 

Match Watch vielsesringe

De helt særlige Match Watch ringe på kæde, herreringen er sat på hvidguldsfoxkæde.

Valget om hullerne til kæden er dit, vi tilbyder det blot så en flot ring også kan være et flot halssmykke, og en del mennesker har efterspurgt dette gennem tiden.

Real Emotion vielsesringe

5 mm ringe i hamret guld og quatro form, den firkantede facon der er meget behagelig at bære på fingeren.

Igen er herreringen sat på guldfoxkæde så den bliver et elegant halssmykke.


 

Basic Style vielsesringe


Flotte og anderledes ringe i 14 karat hvidguld, herreringen på hvidguldsfoxkæde.

Dansk design i særklasse fra Jan Jørgensen.

Real Emotion vielsesringe


Real Emotion 4 mm hvidguldspar, det smalleste par i denne serie. Disse kan også hænge i kæde.

Et par runde ringe med et pift af liv i dameringen, i forma af brillanter. Diamant kunne også sidde i herrering - det er jeres valg.


 

Basic Promise vielsesringe


Her herreringen på foxkæde. Det meget brede par ringe i en kombination af guld og hvidguld og med en flade af diamanter i dameringen.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Real Forever vielsesringe


Dette smukke par hvidguldsringe med evighedssymbolet kan også blive flotte om halsen.

Matteret og blank overflade er vist, et elegant deign og bedste danske håndværkskvalitet.

Match Duo vielsesringe


Hjertehullerne kan bruges til at kæden går igennem, en elegant løsning hvis du har brug for at have ringen om halsen, det kunne være til sport, på job eller andet.

Hamret 14 karat guld med diamant i hjertefatninger og hjertemønstre/huller i designet.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 

 

 
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.