//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: United Classic-alliance vielsesringe.

Disse nyfortolkede allianceringe giver dig gode muligheder for et særligt smykke, en ring i enten guld eller hvidguld og med én eller flere diamanter, et ulige antal er mest harmonisk og derfor er smykkerne vist med enten én, tre eller fem diamanter.


United Classic1 x 0,05 ct. vielsesr.

Byg videre med diamanter i dameringen, en særlig mærkedag er måske lige dét der skal til for at sætte yderligere en eller flere sten i. Diamanten sidder i særlig skrå nedfældet fatning, en måde der er sjældent set.

Her er vist et par ringe i matteret hvidguld med den særlige quatroform, som er er firkantet og behagelig form at have på fingeren, og som gør at ringen ikke drejer rundt. 


 

United Classic 1 x 0,10 ct. vielsesr.

Her et bredere par i serien, for diamanten er en 0,10 ct., altså dobbelt så stor som i ringen vist ovenfor. Ringene er i 14 karat hamret guld og diamanten er sat i en hvidgulds-fatning.

Ringene er kraftige og markante i udtrykket. Det giver ekstra liv at der er to guldfarver sata sammen, men det er jo smag og behag - og valget er dit.

 


 United Classic 3 x 0,10 ct. vielsesr.

Nu får ringene et helt andet udtryk. Med tre diamanter er det en ganske anderledes damering. Igen hamret guld og med hvidguldsfatning hvor brillanter er.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

United Classic 5 x 0,05 ct. vielsesr.

Hvidguldspar med fem diamanter i dameringen. Brillantstørrelserne er 0,05 ct.

Jan Jørgensen har udtænkt dette lidt atypiske design, hvor diamanterne ligger i skrå nedfældede fatninger, det giver et markant og anderledes look end du typisk ser i mange designs  - det nye er det interessante, og måske er lige disse ringe noget for jer?United Classic 3 x 0,15 ct. vielsesr.

Matterede hvidguldsringe i 14 karat. Den bredeste model i serien, hvor store 0,15 ct. diamanter ligger smukt i dameringen og funkler.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI. På store brillanter kan du se den markante forskel der er i priserne.

United Classic design selv vielsesr.

Du bestemmer selv dit design, om ringen skal være i guld eller hvidguld, eller en kombination af guld, om der er én eller flere diamanter, om deres størrelse er 0,05 ct., 0,10 ct. eller 0,15 ct. og dermed også smal, bredere eller bredest i ringskinne - for det følges harmonisk ad.

Du vælger også selv diamantkvalitet, den smukkeste som er en TW.VVS, eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


United Classic med garder vielsesr.

Du kan få et ring med et helt andet udtryk hvsi du vælger garderringe ved siden af vielsesringen.

Ringen er nu endnu mere et eksklusivt smykke at se på, og med disse hamrede guldringe bliver der en fin kontrast til hvidguldsringen med diamanter.


 

United Classic dame vielsesringe

Her dameringe helt i hvidguld, med henholdsvis 1, 3 og 5 diamanter i de skrå fatninger. En kraftig og elegant ring hvor du kan glæde dig over den med blot én brillant og evt. senere få flere i ved siden af.

Dansk design og håndværk i særklasse, idé og fremstilling i Danmark, naturligvis. 

 

United Classic herre vielsesringene

Her de forskellige herreringe, i guld, i hvidguld, med blank, matteret eller hamret overflade - og der er tre bredder i skinnen, så de kan matche fuldstændig med damens ring - blot uden diamanter....men en mand må naturligvis også vælge en fatning, evt. med en sort diamant...vi giver dig mulighed for at meddesigne så du får lige det du ønsker.
 

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.