//Official Store//

KURV
0 kr.

Royale vielsesringe: Royal Vielsesringene...En Dronning værdig

For dig som kunde er det en genial mulighed at kunne ombytte, så du kan få et større smykke indenfor to år, mod kun at betale differencen mellem det gamle og det nye smykke. Kravet er at du betaler min. 30 procent mere for at få et større smykke. Her nogle af serierne vist.


   


 
Royal Art vielsesringene.

Den ægte én-stens-ombytningsring i særklase er "Royal Art". Denne serie blev lavet af Jan Jørgensen for snart 25 år siden, og der er hundredevis af modeller i serien.
 
Se alle Royal Art vielsesringene her...

Royal Heart vielsesringene

Hjerter er symbolet på kærlighed, og derfor ville Jan Jørgensen også designe en hjerte-ombytningsserie.

Det blev til "Royal Heart", også som én-stensserie. Igen en helt særlig og romantisk version af den mere ordinære "prinsesse-serie". 

 
Se alle Royal Heart vielsesringene her... 


 
Royal Class vielsesringene

Serien "Royal Class" er i en klasse for sig, blød og formguld og med et moderne pift -  det elegante skrå snit med brillanten i spænd, en behagelig og populær forlovelses-/vielsesring.

Fotoet her viser hvidguldsring i rund model, men serien byder også på guldringe i andre bredder, med andre overflader og diamantstørrelser.


Se alle Royal Class vielsesringene her... 

Royal Charm vielsesringene.

"Royal Charm" er en anden af de ombytningsserier Jan Jørgensen har fremstillet. Et smukt design med to hjerter der fastholder brillanten assymetrisk og elegant,
som vielsesringe er ringe, hjerterene går designet ideelt til formålet, og herreringene matcher på smukkeste vis dameringen med sin hamrede overflade og identiske form.

Et charmerende design med kærligheden i fokus da hjerterne ligesom omslutter diamanten, se andre fotos og muligheder i serien. 

Se alle Royal Charm vielsesringene her... 


  

Royal Trend vielsesringene.

"Royal Trend" er vielsesringe med formfulde og flotte linjer. Det skrå bånd giver ringen karakter, og diamanten syner stor og imponerende i den særlige fatning.

Som ved de andre vielsesringe kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade - se flere varianter på linket.

Se alle Royal Trend vielsesringene her... 

Royal Soul vielsesringe

Et par kraftige ringe og en serie ringe med fine detaljer og forskellige former, overflader og guldfarver.

Som ved de andre vielsesringe kan du selv præge ringens udseende, vælge diamantkvalitet, størrelsen på brillanten, om det skal være guld eller hvidguld, eller en kombination af de to guldfaraver.

Se alle Royal Soul ringene hele her... 
Royal Romance vielsesringene

I Romanceringene er der et skråt bånd i dameringen, heri sidder brillanten i spænd. Der findes fem bredder/størrelser på brillanter og du vælger selv form, overflade og om det skal være guld, hvidguld eller en blanding-

Fotoet viser herreringen i 14 karat hamret guld i vores firkantede form, quatro, mens dameringen er rund og med hvidguld ved brillanten.

Se alle Royal Romance vielsesringene her...

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.