//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Heart.

Disse kærlighedsringe er elegante og helt særlige og vil givetvis bringe glæde. Dameringene er i særdelseshed en påmindelse om kærligheden, da diamanten sidder i spænd blandt fire hjerter. Designet kan være både i den sædvanlige runde form men også i vore firkantede form, som Jan Jørgensen kalder quatro-modellen. Især ved en ring med stor brillant i top er det en fordel at ringen er firkantet, for så forbliver diamanten i toppen af ringen og drejer ikke ned på siden.


Royal Heart 0,29 ct. vielsesringe

Her det bredeste par vielsesringe i serien. Der sidder en stor brillant, 0,29 ct. på toppen af dameringen, omkranset af smukke hjerter, her i blankt hvidguld. Selven ringen og herreringen er her i matterert 14 karat guld.

Formen er her quatro, firkantet, som er en ergonomisk behagelig form og som også får diamanten til at foblive øverst.
 

Royal Heart 0,24 ct. vielsesringe

Her et par rnge i 14 karat matteret hvidguld, med en stor diamant 0,24 ct. i blanke hvidguldsfatninger.

Her er ringene runde, men I kan altid vælge den firkantede model som især giver fordele når der er en tung top med en stor diamant, for tyngdeloven gør at den gerne vil "vælte" til en af siderne, siær i en rund ring.
 


 Royal Heart 0,19 ct. vielsesringe

Vielsesringe i 14 karat hamret hvidguld, her en lidt smallere ring med en diamant på 0,19 ct. som stadig er en flot og stor diamant der virkelig lægges mærke til.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Royal Heart 0,14 ct. vielsesringe

Igen et par ringe i quatro-formen, den firkantede. Rent og blankt 14 karat guld overalt, men en funklende diamant i toppen indfattet i de fire hjerter.

Jan Jørgensen vil gerne tilbyde valg i både overflader, bredder, diamantkvaliteter og størrelser, og på billederne kan du se hvor forskellige de tager sig ud. Dette foto er god meget gult, i virkeligheden er 14 karat guld knap så gult som vist.Royal Heart 0,09 ct. vielsesringe

Et hamret hvidguldspar med blankte hjertefatninger i dameringen. Stadig en pæn størrelse diamant. 

Vi tilbyder som nævnt de to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI. Du har valget.

Royal Heart 0,04 ct. vielsesringe

Her det smalleste par i serien, ringe i 4 mm bredde og med en 0,04 ct. brillant i dameingen. Hamrede 14 karat guldringe og hjertefatninger i 14 karat blankt hvidguld i kvindens ring.

Et par runde ringe og med en brillantstørrelse der vil egne sig godt til små og slanke fingre, men det er jo smag og behag og helt op dig dig/jer hvilket design I foretrækker.


Royal Heart dame vielsesringene

Her et udpluk af dameringene. Du kan se de forskellige ringbredder, overflader, former og diamantstørrelser. Jan Jørgensen har ofte hvidguld sammen med brillanter da de hvide farver matcher hinanden flot.

 

Royal Heart herre vielsesringe

Her er vist alle fem bredder i herreringe. Fotoet viser overfladerne blankt, matteret og hamret i både guld og hvidguld.

På fotoet er det svært at se ringenes former da de er fotograferet ovenfra. Men de fås både runde og firkantede. 

 

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.