//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Soul.

Disse Royal Soul vielseringe er som i alle Jan Jørgensens Royal serier kraftige og formfulde. Designet har sjæl og håndværket laves på et Danmarks bedste guldsmedeværksteder. Alt er dansk, fra tanke til idé og fremstilling - du kan være sikker på at kvaliteten er i top.


Royal Soul 0,24 ct. vielsesringe

Her et par ringe i kraftig model og i firkantet form, vores såkaldte quatro model. Denne er ergonomisk behagelig på enhver finger.

De viste ringe er de bredeste med en 0,24 ct. brillant i dameringen. Dameringene fås i størrelserne 0,04 ct. og op til 0,24 ct. Dameringen er i hamret 14 karat guld og matteret hvidguld, mens herreringen er i hamret guld.
 

Royal Soul 0,19 ct. vielsesringe

Et par ringe i matteret 14 karat guld, i den firkantede form og med brillant smukt i spænd i dameringen.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

 


 Royal Soul 0,14 ct. vielsesringe

Her et par firkantede quatro ringe i 14 karat blankt hvidguld.

Formen fylder lidt mere på ydersiden af fingeren i denne form, så det er jo smag og behag og hvordan ens fingre er om det klæder bedst med runde eller firkantede. 

Royal Soul 0,09 ct. vielsesringe

Et par runde ringe, her i den to-farvede guld, altså guld og hvidguld, elegant og med diamanten smukt i spænd i dameringen.

14 karat guld og håndværk i bedste kvalitet, alt er udtænkt og udført i Danmark af dygtige guldsmede.Royal Soul 0,04 ct. vielsesringe

Det smalleste par ringe i serien, her i 14 karat blankt hvidguld quatro-formen. 

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI. Der er mange valg du kan glædes over at kunne træffe.

Royal Soul dame vielsesringe

Her de forskellige bredder og guldfarver, former og overflader. Brillanterne vokser i takt med ringenes bredder så det forbliver i harmoni.

Om du er til guld, hvidguld, eller et to-farvet ring er op til dig - Jan Jørgensen har ønsket at give dig mange muligheder for at være meddesigner på din ring.


Royal Soul Herre vielsesringene

Her så en bølge af herreringe. Du kan se de forskellige bredder, former og guldfarver + overflader.

Vi tilbyder en kraftig og behagelig ring, uanset om den er 4 mm, altså den smalleste eller den er 6 mm som er den bredeste....du bestemmer.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.