//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Romance.

Endnu en seri af smukke og kraftige Royal vielsesringe. Jan Jørgensen har givet jer mange valg med disse unikke serier, hvor dameringene har markante detaljer omkring diamantens udtryk. Her sidder et lille bånd på skrå og fastholder elegant diamanten. Dansk design og håndværk når det er bedst.


Royal Romance 0,19 ct. vielsesringe

Et par runde og smukke 14 karat hvidguldsringe, her i hamret overflade, dog blanke bånd ved diamanten i dameringer, der skaber liv og kontrast. En stor smuk 0,19 ct. brillant er vist her.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI..

 

Royal Romance 0,14 ct. vielsesringe

Her et par ringe i blankt guld, 14 karat naturligvis, som alle guldsmykker fra Jan Jørgensen Design. 

Runde og kraftige runde med behagelig pasform. Alt er blankt, også båndene ved diamanten. Det er elegant design og dansk håndværk når det er bedst, alt lavet i Danmark.

 


 Royal Romance 0,09 ct. vielsesringe

Lidt smallere ringbredde her med 0,09 ct. diamant. 14 karat hvidguld, matteret og blanke bånd ved brillanten i midten, der sidder frækt og elegant på skrå.

14 karat hvidguld er holdbart og slidstærkt, og vil glæde jer hele livet. Guld kan altid ændres i størrelse, og det får mange brug for i livet - derfor er det altid sikkert at vælge guld/hvidguld. 

 

Royal Romance 0,04 ct. vielsesringe

Det smalleste par i serien, med en 0,04 ct. diamant. Fotoet viser en rund damering og en firkantet, quatro, herrering.

Måske kan manden bedst lide formen quatro? Og damen den runde? I kan jo vælge det der passer jer bedst - med den hamrede overflade er der jo en samhøringhed i designet, og også samme kraftige skinner på begge ringe.


 Royal Romance 5 x 0,04 ct. vielsesr.

Serien kan også fås med mere end én brillant. Her er dameringn med hele fem brillanter. I kan vælge det fra start, eller ombytte fra én brillant til tre eller fem indenfor 2 år fra købsdato, blot I betaler differencen, som skal være min. 30% højere ved hver ombytning.

Her hvidguldsringe, hamret og blankt hvidguld, fotoet er godt nok lidt gyldent, det snyder lidt. I øvrigt vil hvidguld med tiden blive mere gyldet og kan da shines op ved at få et lag hvidt rhodium.

Royal Romance dame vielsesringe

Her dameringe i forskellige guldtyper, bredder, overflader og med én og tre diamanter. 

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


Royal Romance Herre vielsesringe

Her herreringe i de forskellige bredder, guldtyper og med enten blanke, matterede eller hamrede overflader, her mest i rund form, men den firkantede quatro kan også fås.

Det kræver godt håndværk at lave quatroformen, og det tager længere tid at lave den, derfor koster den lidt mere end den runde for. 

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.