//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: 2Souls - 2Minds - 2Spirits.

Kraftige og markante ringe med hjerter som symbolet i dameringene. Også diamanter er der i damens ring, for de fleste kvinder holder af de skionnende og holdbare ædelsten. Herreringen har en markering der ligesom lægger an til et hjerte og på den måde hænger designet flot sammen. Dansk design og håndværk i særklasse fra Jan Jørgensen.


2 Souls guld vielsesringe

Et par ringe i 14 karat guld. Kvindens ring er med hjerter i den øverste del af ringskinnen og en brillant i et af hjerterene, bagsiden af skinnen er i hamret guld.

Herreringen er i halvt blankt og halvt hamret guld. Et par kraftige og lækre bløde ringe som er behagelige at have på.
 

2 Souls hvidgulds vielsesringe

Samme par ringe som ovenfor, men her i 14 karat hvidguld

Designet er dansk, og håndværket laves på Jan Jørgensens guldsmedeværksted, som helt sikkert er et af Danmarks dygtigste værksteder, så du kan være helt tryg ved at kvaliteten er i top.


 


 2 Minds guld vielsesringe

Smukke og kraftige ringe i lidt anden stil. Stor diamant funkler smukt i midten af hjerterne som går hele vejen rundt om fingeren.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

2 Minds hvidgulds vielsesringene.

Her det samme par elegante hjerteringe, "2 Minds". Hjerterne går hele vejen rundt i ringskinnen og i dameringen sidder stor 0,10 ct. brillant.

14 karat hvidguld, blanke og hamrede overflader i herreringen som matcher damens ring med sin markering som en slags "halvt hjerte".2 Spirits guld vielsesringe.

Et par lidt smallere ringe i 14 karat guld. Hjerter på den ene del af skinnen, og diamant i det ene hjerte. Formfulde og bløde ringe.

Dansk design og håndværk i bedste stil, ringe du vil glædes over hele livet, og som kan holde endnu længere...guld er en glæde i generationer.

2 Spirits hvidgulds vielsesringe

Her et par i hvidguld, hamrede og blanke overflader, men I vælger selv om alt skal være blankt, matteret eller hamret.

Et elegant og lækre par ringe, til jer der holder af hjerter som symbolet på jeres kærlighed.


2 Souls 2.... Damevielsesringene

Her dameringene fra de tre forskellige serier. Den mest eksklusive er naturligvis den øverste i billedet, hvor hjerterne går hele vejen rundt om fingeren og en stor brillant sidder øverst i rør-fatning. De andre har kun hjerter den halve ringskinne rundt og mindre brillanter i hjertet.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

2 Souls 2... Herre vielsesringe

Herreringene, her kun vist i 14 karat guld. Det matcher smukt dameringene med den brudte midterlinje, der er to varianter, den skarpe linje hører til serien "2 Souls" og er den bredeste af ringene.

Men har du et særligt ønske kan det sikkert også opfyldes, vi er en dansk virksomhed der gerne tilretter efter lige dine/jeres behov.


 
 

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.