//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: United Square-alliance vielsesringe.

Disse alliancevielsesringe er elegante og klassiske med deres tydelige formsprog. Allianceringe er jo smykker med flere sten, og tanken er at der altid kan isættes flere hen ad vejen, måske til en særlig betydningsfuld mærkedag. Serien fås i flere bredder, i guld eller hvidguld og med brillanterne 0,05 ct., 0,10 ct. eller 0,15 ct.

United Square 3 x 0,05 ct. vielsesr.

Fotoet viser et elegant design med 3 brillanter a 0,05 ct. altså i alt 0,15 ct. Det er stringente og tydelige former du får i dette design fra Jan Jørgensen.

Formen er firkantet og dermed ergonomisk rar at bære på fingeren. Du får fylde på siden af fingeren, og smag og behag skal jo afgøre om det er noget for dig/jer. Parret er her i blankt 14 karat guld.


 

United Square 5 x 0,05 ct. vielsesr.

Samme form som ovenfor, quatro/firkantet. Her et par i blankt 14 karat hvidguld og med 5 diamanter i dameringen. Hele overdelen dækkes på en middel størrelse ring når der sidder fem brillanter. 

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

 


 United Square 3 x 0,10 ct. vielsesr.

Her et par ringe der er bredere, for diamanterne er her dobbelt så store som i de to par ringe du ser ovenfor.

Ringene er i hamret 14 karat guld, og har et tydeligt og markant design. Det er dansk design og kvalitets-håndværk i bedste stil, og alt er udtænkt og fremstillet i Danmark.


 

United square 5 x 0,10 ct. vielsesr.

Blanke hvidguldsringe med fem diamanter a 0,10 ct, altså en halv carat totalt set. Virkelig et design for de kræsne som er glade for store sten der virkelig vil blive lagt mærke til. 

Vi tænker at disse ringe er til den kræsne køber der holder af tidløst design.United Square 3 x 0,15 ct. vielsesr.

De bredeste ringe i serien. Et par i matteret hvidguld med 3 stk. 0,15 carat brillanter - en markant damering med stil og elegante former - bemærk den firkantede form og hvor høj ringskinnen er, der er "gods og guld" i dette danske design.

Vi tilbyder som nævnt to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI. I de store diamanter er der en markant prisforskel selvom det er svært at se store forskelle med det blotte øje.

United Square dame vielsesringe

Her er vist de forskellige damering, de tre bredder, men henholdsvis 0,05 ct., 0,10 ct. og 0,15 ct. brillanter. Du ser blankt og matteret hvidguld og blankt og hamret guld.

Designet er dansk, lavet af Jan Jørgensen, alle smykker fremstilles af dygtige danske guldsmede på vores anerkendte værksted i Danmark.


United Square herre vielsesringene

Herreringe i de tre forksellige bredder, i 14 karat guld eller hvidguld, med hamrede, matterede eller blanke overflader.

Jan Jørgensen vil give dig valg, og derfor har du mulighed for at beslutte guldfarve, bredde og overflade. Du skal vælge lige den form og model der kan passe til din personlighed - denne serie er en af mange mulige.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.