//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: United Heart-Romantiske alliance vielsesringe

Hjerter er kærlighedssymbolet, og mange kvinder elsker at bære et unikt smykke med en særlig betydning. Denne serie er elegant og markant og uden at være for domineret af hjerterne. De skaber et smukt mønster på toppen, og når man ser efter opdager man at det er hjerter.


United Heart 3 x 0,04 ct. vielsesr.

Dette par ringe er i 14 karat guld og de tre hjertefatninger er i hvidguld, heri sidder 3 stk. 0,04 ct. brillanter.

Formen på ringene er vores helt særlige firkantede model, quatro, som er meget behagelig på fingeren. Især når en tung fatning med brillanter vejer i toppen har det sin fordel med den firkantede form, som gør at ringen ikke vil dreje rundt.


 

United Heart 5 x 0,09 ct. vielsesr.

Et elegant design helt i blankt 14 karat hvidguld, med 5 brillanter a 0,09 ct. i dameringen, et eksklusivt par ringe, hvor dameringen er et kunstværk i sig selv med de markante fatninger.

Det er et par kraftige ringe, igen i den anantomiske quatroform der er behagelig at bære, og som sørger for at diamanterne sidder smukt på toppen og ikke drejer, på trods af en tungere vægt øverst.

 


 United Heart 3 x 0,14 ct. vielsesr.

Hamret hvidguldspar med blanke hjerter ved brillanterne i dameringen. Diamanterne er pænt store - 0,14 ct. x tre, det er en ring andre også bemærke og beundre. 

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

United Heart 5 x 0,14 ct. vielsesr.

Igen et par ringe med 0,14 ct. i dameringen, men her fem diamanter i 14 karat hvidguldsskinne. Det er op til jer hvilken bredde på ringskinnen I ønsker, størrelsen på diamanten og skinnens bredde følges ad. 

I kan vælge guldfarve, overflade og antallet af diamanter, dameringen har et unikt udtryk for hver del du vælger, så den bliver et meget personligt smykke, både pga. hjerterne, men også fordi du kan vælge det der passer til din finger.


 United Heart 1 x 0,19 ct. vielsesr.

Et par ringe i matteret guld med hjerte-hvidguldfatning og stor diamant i dameingen. Et kraftigt par ringe med en midte der virkelig lægges mærke til.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI. Ve så stor en diamant er der også stor prisforskel på de to kvaliteter.

United Heart 3 x 0,19 ct. vielsesr.

Igen det meget brede par ringe, nu vist i hamret hvidguld, og igen hvide og blanke hjerter ved diamanterne. Jan Jørgensen synes det fremhæver brillanter på smukkeste vis når den hvide sten funkler i det hvide guld.

Det er design og håndværk i særklasse i disse ringe, og der er gods i ringene samtidigt med at de er elegante og lækre at have på. Dansk når det er bedst, og naturligvis  fremstillet i Danmark.


United Heart 3 x 0,24 ct. vielsesr.

Det bredeste par ringe i serien, hamret guld i 14 karat med hviguldshjerter i dameringen - en kostbar og fantastisk ring som virkelig vil bringe glæde hele livet.

Den firkantede form sikrer at brillanterne forbliver i toppen af ringen, for faktisk er vores fingre ikke runde og derfor sidder vores quatro model helt fantastisk godt på enhver finger.

United Heart ergonomisk vielsesring

Dette nærbillede viser formen tydeligt. I skal prøve forskellen på en rund og denne firkantede model - de fleste vil foretrække den sidsnævnte. 

Dog er meget gjort valgfritI. 

 

United Heart dame vielsesringene

En samling af de forskellige dameringe, du kan se de forskellige bredder, ringe med én, tre og fem brillanter, hvidguld og guld, altid i 14 karat.

På Jan Jørgensens guldsmedeværksted laves alting af dygtige fagfolk, og dette design kræver gode håndværker-kundskaber.

 

United heart herre vielsesringene

Herreringe i alle de fem forskellige bredder. 14 karat guldringe i enten guld eller hvidguld, med henholdsvis blanke, matterede eller hamrede overflader.

Også formerne kan være forskellige, enten en traditionel rund form eller den firkantede mere ergononomiske korrekte form - firkantet, som sidder utroligt godt på enhver finger.

Valget omkring form, overflade, bredde og guldfarve ligger hos dig, for vi synes du skal kunne træffe lige de valg du har lyst til. 

 
Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.