//Official Store//

KURV
0 kr.

Alliance vielsesringe: Her kan du tilføje flere diamanter

For dig som kunde er det en genial mulighed at kunne tilføje flere brillanter livet igennem. Tanken i alliance vielsesringe er netop at du kan udbygge ringen med flere sten når noget betydningsfuldt i livet opstår. Jan Jørgensen har lavet spændende allianceringe, noget mere unikt end du ser mange andre steder, se om det kunne friste jer.


    
United Square vielsesringene.

En helt enkel og klassisk serie, dog er formen firkantet, hvilket ikke så mange andre designere tilbyder. Ringene fås også i den mere tradtiotnelle runde form.

Fotoet viser hvidguldspar, hvor der er fem brillanter i dameringen.
 
Se alle United Square vielsesringene her...

United Classic vielsesringene

Et par markante ringe, her i 14 karat guld med hvidguldsfatninger og tre diamanter i dameringen.

Serien fås i flere bredder og i både runde og firkantede modeller, kraftige og bløde ringe for den kræsne der kan værdsætter godt design og kvalitet. 

 
Se alle United Classic vielsesringene her...
 
United Heart vielsesringene

Disse ringe har hjertet med i dameringen. Her er vist et bredt par med store diamanter, men serien fås i fem bredder, med fem forskellige brillantstørrelser.

Den meget formfulde og bløde karakter gør ringene behagelige at have på, og dameringen er jo et lille kunstværk med de markante hjertefatninger. Se flere varianter herunder.


Se alle United Heart vielsesringene her... 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.