//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Match Line.

Vielsesringe i forskellige bredder, med flotte mønstre og fine linjer, i 14 karat hvidguld eller i guld og med diamanter i dameringene. Et markant design fra Jan Jørgensen, dansk håndværk i særklasse.


Match Line 7,00 mm vielsesringe.

Brede ringe i 14 karat hvidguld, med tværgående linjer der giver et elegant mønster. Dele af ringen er i blankt hvidguld mens andre dele er hamret hvidguld.

I dameringen er der diamanter, her tre stk. der sidder og giver et fint spil mellem den blanke og den hamrede del. 

Match Line 6,25 mm vielsesringe

Ringe i hvidguld med et fint mønster mellem den blanke og den hamrede del. Diamanten i dameringen giver et ekstra "pift" til designet. 

Ringene er med de 6,25 mm brede, og formen er her rund. Et særpræget design med volumen og klasse.

 


 
Match Line 5,5 mm vielsesringe

Et par ringe i en blanding af guld og hvidguld. Hvidguldsdelen er blank og guldet er hamret.

I dameringen sidder en brillant i siden, i linjen mellem de to slags guld. 14 karat guld i en god bredde. Et fint dansk design og godt håndværk. 


 

Match Line 4,75 mm vielsesringe

Et par ringe magen tiil dem ovenfor, eneste forskel er bredden, disse er lidt smallere selvom det er svært at se på disse fotos.


 

Match Line 4,00 mm vielsesringe

Et smalt par ringe, de smalleste i serien. 14 karat guld med de markante linjer på tværs.

Dette par er helt i blankt guld, men kan også fås i en kombination af overflader, altså hamret eller matteret på nogle af overfladerne.


 

Match Line dame vielsesringene

På fotoet er vist de forskellige bredder af denne type vielsesringe. Det er alle dameringe og de er både helt i guld, helt i hvidguld og i en blanding af de to guldfarver.

I alle dameringene er der isat diamanter, Jan Jørgensen synes at brillanter giver et ekstra plus ved sit flotte tilbaageskin og det er de fleste kvinder glade for. Diamanter er skønne sten fordi de tåler brug uden slitage.

Match Line herre vielsesringene

Også herreringe er interessante i denne serie af vielsesringe. De har en markant overflade med et dialgonalt snit der giver liv i designet.

Her ses de fem bredder og de forskellige overflader. Alle ringe er i 14 karat guld eller hvidguld.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ekstra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.