//Official Store//

KURV
0 kr.

 

Guld vielsesringe: Designet til en god pris

For dig som kunde er det en genial idé at du på disse ringe kan få et markant design til gode priser. Hvorfor er det muligt, jo det er det fordi vi har sørget for at få mest muligt design i et rimeligt let lag af guld, så faktisk er ringene ret spinkle samtidig med at de ligner en helt million.


   
Romantic style vielsesringene.

Et populært design og en bred model, hamret 14 karat guld og blankt hvidguld, og i dameringen brillanter der begynder med 1 stk. 0,04 ct. og så bliver til 2 st. 0,03 ct. , 2 stk. 0,02 ct. og til sidst 2 stk. 0,01 ct.
 
Se alle Romantic Style vielsesringene her...

Romantic Soul vielsesringene

Også et par markante og bredde ringe, i dameringen små stjernedrys på hele fladen, begge ringe er vist i 14 karat guld.

De fås også i smallere modeller, med færre brillanter og i andre størrelser - du har mange valg.

 
Se alle Romantic Soul vielsesringene her...
 
Romantic Sense vielsesringene

Matteret hvidguld med 0,01 ct. brillanter i dameringen. Her en middelbred ringskinne med drys i dameringen.

Der er andre overflader, bredder og diamantstørrelser, og også formerne rund eller firkantet kan vælges.


Se alle Romantic Sense vielsesringene her... 

Romantic Square vielsesringene.

En høj ring i en markant form kan du få med dette design fra Jan Jørgensen. 

Ringene er i matteret 14 karat hvidguld, og diamanten i spænd i dameringen. Andre bredder, former og overflader kan vælges.

Se alle Romantic Square vielsesringene her... 


 
Match Heart vielsesringene.

Hjerteringe i guld, her i hamret 14 karat guld med hjerter og midte i hvidguld. 

I bærer hver det halve hjerte i jeres ring, så I ved at jeres modpart har den resterende del hos sig. Et rigtigt kærlighedsdesign.

Der er forskellige bredder, guldfarver og der kan være en til flere diamanter i hjerteformen, her kun én brillant øverst i hjertet på dameringen.

Se alle Match Heart vielsesringene her...

Match Line vielsesringene.

Et design med særlige geometriske mønstre, som her hvor der er både guld og hvidguld, og i dameringen en brillant på kanten mellem de to guldfarver.

Hamrede guld overflader mod blanke hvidguldsoverflader giver et smukt spil og liv i overfladerne.

Se alle Match Line ringene hele her...

Match Mirror vielsesringene.

Et eksklusivt par vielsesringe med markante former.
Det er trekanter der danner designet og her er eksempler på flere overflader, både hvor feltet er fyldt op med små diamanter og hvor det er uden diamanter.

Bemærk den firkantede form og de særlige linjer i designet. Som altid er håndværket naturligvis helt i top. Der er flere varianter, se evt. herunder.

Se alle Match Mirroer vielsesringene her...

Romantic Touch vielsesringene.

Et eksklusivt par vielsesringe med markante former.
Det er trekanter der danner designet og her er eksempler på flere overflader, både hvor feltet er fyldt op med små diamanter og hvor det er uden diamanter.

Bemærk den firkantede form og de særlige linjer i designet. Som altid er håndværket naturligvis helt i top. Der er flere varianter, se evt. herunder.

Se alle Romantic Touch vielsesringene her...

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.