//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Match Mirror.

Disse vielsesringe findes i flere varianter, både smalle og meget brede og med særlige linjer der i dameringene kan give flotte effekter når der isættes brillanter. Designet er lavet til jer der gerne vil have et anderledes og markant design, fremstillet i Danmark af dygtige guldsmede på Jan Jørgensens værksted i Nordjylland.


Match Mirror 7,00 mm vielsesringe.

Her det bredeste par i serien, 7 mm ringe i en blanding af guld og hvidguld og med hele den trekantede flade fyldt med brillanter i dameringen.

Et markant design der vil blive lagt mærke til, og som I selv vil glædes over at se på dagligt - især den funklende damering vil bringe glæde.


 

Match Mirror 6,25 mm vielsesringe

Start evt. med blot én brillant og byg så videre når nye mærkedage kommer gennem livet.

Her et par brede ringe i 14 karat hvidguld, med de trekantede markeringer, og i dameringen brillanter i linjerne. Flot design og godt dansk håndværk fra Jan Jørgensen. 


 


 
Match Mirror 5,5 mm vielsesringe

Her et par ringe i en blanding af guld og hvidguld, og se lige en ekstra gang på formen, den er ergonomisk rar at have på fingeren, det er vores såkaldte quatro-form.

Selvom mange af ringene er vist i runde former kan de altid fås i quatro-formen også. 14 karat guld i en blanding af blanke og hamrede former.
 

Match Mirror 4,75 mm vielsesringe

Her et par runde ringe, i 14 karat hvidguld, med matterede og blanke overflader og en enkelt brillant i dameringen.

Et par vielsesringe med trekantede former, en overflade i et særligt look, dog vil matterede overflader aldig holde så godt, de slides blanke efter nogen tids brug.

Match Mirror 4,00 mm vielsesringe

Det smalleste par vielsesringe i serien. 14 karat guld med mønster og diamanter i dameringen.

Dansk design og godt håndværk fra Jan Jørgensen, som også er designeren der har lavet interessante smykker til H.M. Dronning Margrethe i både 2010 og 2012.

Match Mirror dame vielsesringene

Her er dameringene i serien Match Mirror vist. Der er mange bredder og effekter i denne serie, og især dameringene bliver interessante ved at der kan være diamanter forskellige steder på ringen, og i forskellige størrelser, så de er som stjernedrys forskellige steder eller som en hel flade af funklende sten.

Markante ringe til den kræsne der ønsker et unikt design der lægges mærke til.


 

Match Mirror herre vielsesringene

Her alle herreringene i serien. 14 karat guld med karakter, til manden der gerne viser sin personlighed gennem et smykke.

Guld og hvidguld i mange bredder så der er noget for enhver smag.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ekstra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.