//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringe: Eksklusive design vielsesringe

Indenfor denne kategori har du tre typer af ringe, som alle er helt særlige. Alle er kraftige og med et særligt udtryk, det er unikt design fra Jan Jørgensen, for jer der ønsker noget der er lidt anderledes og lægges mærke til.


    
2Minds-2Souls-2Spirits vielsesringe.

Her  finder I ringe med hjerter i dameringen, Skinnen kan være helt fyldt op af hjerter eller have hjerter på den øverste del, og der kan være brillanter i forksellige varianter i ringene.

De fås både i guld, hvidguld og sølv med 24 karat guld, og herreringen matcher - dog uden hjerterne.
 
Se alle 2Minds -2Souls... vielsesringene her...

Next Level-Diamanter også til ham

Ringe i et bredt og eksklusivet deigns, med mønster og diamanter i firkanter - både til ham og hende.

Denne serie er tænkt som en fremtidens serie, hvor Jan Jørgensen mener at også mænd i højere grad har lyst til at bære de smukke diamanter i deres vielsesring. Se om det kunne være noget for jer på link herunder.

 
Se alle Next Level vielsesringene her...
 
Next Level - Bær ringen om halsen

Serien Next Level har udover brillanter til herrerne også små huller så ringen kan hænge smukt om halsen i kæde.

Nogle har måske et job der gør det umuligt at bære ring, og så er denne mulighed jo en alternativ løsning på det problem.

Den meget formfulde og bløde karakter gør disse ringe både behagelige og eksklusive, her også den firkantede form som vi kalder quatro. 


Se alle Next level hals vielsesringene her... 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.