//Official Store//

KURV
0 kr.

 
                   

Udvalgte design smykker: Ringe, halssmykker, ørestikker mm.

Design smykker er flotte smykker med en særlig tanke bag. Jan Jørgensen har lavet et utal af smukke og funktionelle designs i mange år, og mange er i dag lige så populære som da de først så dagens lys. Mange af smykkerne har også muligheder i designet, de kan samles og give nye udtryk, eller de kan lyse op i al deres enkelhed bare ved deres smukke form. Døm selv hvad du bedst kan lide ved at se kategorierne igennem.

 

Design fingerringe

Der er mange varianter af ringe. På fotoet er vist Diamondz ringe som er smukke enkeltvis men også fantastiske hvis der sidder flere sammen. Der er mange andre typer af ringe.


Se et udpluk af design finger ringene her...

Design halssmykker

Et guldhjerte er altid populært, og dette design med et svungent og formfuldt hjerte glæder de fleste kvinder. Der er dog en masse andre varianter af halssmykker, i både sølv, guld og hvidguld og med diamanter i flotte fatninger. 


Se et udpluk design halssmykker her...
  

Design ørestikker

Ørestikker i sølv eller guld, med eller uden diamanter, der sidder på øret eller hænger, og her hvor du kan hænge diamantvedhæng i creolen - jo der er mange typer af ørepynt. 


Se et udpluk af design ørestikkerne her...

Design armbånd

Armbånd i læder eller holdbar faldskærmssnor.Her er vist et forgyldt kors med brillant i en af kuglerne. Armbånddsmykkerne er dog forskellige, det kan bl.a. også være kugler eller hjerter i sølv, forgyldt eller 14 karat guld og hvidguld.


Se et udpluk af design armbåndene her...
  

Design vielsesringe

Forlovelses- eller vielsesringe i mange varianter er Jan Jørgensen mester i at designe. Og fælles for alle designs, i både ædelstål, sølv og guld er, at de alle er behagelige at have på, at de er fremstillet i Danmark af dygtige guldsmede, og at vi altid garanterer at de kan ændres i størrelse, som mange får brug for i livet.

I øvrigt fås ringene både runde og firkantede, i mange bredder, og med varierede overflader i næsten alle designs, så der er rigtigt mange muligheder.


Se et udpluk af design vielsesringene her...

Design kun til mænd


Jan Jørgensen synes at guldbarrer og de kassetter der holder barren fast er et råt design der lige netop passer til mænd.

Designet er lavet for at ramme mænds ønsker om et maskulint look og ideen er at guldbarren let kan tages ud og evt. engang sælges igen. Også tietacks og rå ørestikker med diamanter er rå designs til mænd.
 


Se et udpluk af design mænd her...
  
Design af investeringsguld
+ = Den gode handel  
På nogle af smykkerne fra Jan Jørgensen har du mulighed for at bruge investeringsguld til fremstilling af et smykke. På den måde køber du guld til børsprisen og betaler derudover for design og fremstilling af smykket, det giver en fordelagtig handel for dig. 


Se investeringsguld blive til design her...
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.