//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Armbånd udført i sølv

Sølv er samme lyse farve som hvidguld, og har den fordel at det er noget billigere at anskaffe. Da sølv er et mere blødt materiale kræver det at sølvsmykker er lidt kraftigere i designet for at de bevarer formen, hvor hvidguld er stærkere og kan laves i finere designs. Jan Jørgensen har valgt at lave nogle kraftigere designs i sølv, så der er noget at vælge imellem i flere prislejer.
 
Sølv armbånd Absolut Round

En hamret sølvkugle på faldskæmsline. Et kraftigt  armbånd der vil passe til de fleste kvinders stil. Dansk design og håndværk fra Jan Jørgensen i al sin enkelhed.


Køb armbåndet her

Sølv armbånd Absolut Faith

Her sølvkors, bestående af runde hamrede kugler der sidder på stærk line Kuglerne kan flyttes så du kan ændre korset til et andet smykke med spredte kugler i stedet.

Køb armbåndet her 


 
Sølv armbånd Absolut Love

Hjerte i hamret sølv med diamant i siden. Kærlighedsarmbånd på en af verdens stærkeste liner, nemlig en faldskræmsline fra USAs forsvar.

Køb armbåndet her

Sølv armbånd Diamondz

Diamanten er i centrum i hvidguldsarmbåndet her. Se nærmere ved at vælge den grønne knap. Du kan vælge mellem mange brillantstørrelser, så der er noget for alle.

Køb armbåndet her 
Sølv armbånd Absolut Round

925 sterlling sølvkugler på kiteline, også en af verdens stærkeste liner der bruges til kitesurfing. Linen er grå og skinnende men bliver i brug mere hvid og snor-agtig.

Hver kugle holdes på plads af små gummiringe, du kan evt. starte med 1 kkugle og ønske flere med tiden. Der er diamanter i de viste kugler.


Køb armbåndene her

 

 
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.