//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Ringe udført i 14 kt. hvidguld

Hvidguld er guld iblandet hvide ædle metaller så det får den lyse farve, og mange holder af farven som matcher de hvide diamanter. Alle gulddesigns fra Jan Jørgensen fås i både guld og hvidguld, og altid i 14 karat. Du kan altid vælge mellem flere overflader og bredder i ringene, og to diamantkvaliteter - mulighederne er rigtig mange, og kvaliteten er i top.
 
Hvidguldsring - Royal Heart

Her en stor og bred Royal Heart ring i hamret 14 karat hvidguld med blanke hvidguldshjerter ved brillanten. Formen er quatro, dvs. firkantet der sikrer at diamanten bliver siddende i toppen af ringen.

Dansk design og håndværk i særklasse, en ring der er behagelig og holdbar hele livet.

Hvidguldsringe, 2Minds/Souls/Spirits

Hvidguldsdesign med hjerter og brillanter. Den bredeste og med den største diamant er 2Minds, 2Souls har en diamant midt i et af hjerterne, og 2Spirits har en brillant mellem hjerterne.

  


 
Hvidguldsring Royal Romance

En blød og fyldig hamret 14 karat hvidguldsring med blanke hvidguldsbånd ved brillanten, her en rund version, men den fås også i en firkantet form, og i flere andre bredder og overflader. Smukt dansk design og fineste håndværk. 

  

Hvidguldsringe - Allianz

14 karat hvidgulds allianceringe. En smuk, let og elegant ring hvor du evt. kan begynde med blot 1 sten og senere ønske dig flere diamanter.
 


 


 


 


 
Hvidguldsring Brillanz

Énstensringe med fokus på brillanten. Et meget let og tidløst design, den smalle skinne gør det muligt at sætte flere ringe ved siden af hinanden, så du danner dit helt eget design. Gør en god handel på disse fine ringe.


Køb ringene her 

Hvidguldsringe - Diamondz

Hvidguldsringe i 14 karat, med arkitektoniske og stringente linjer. Markante og dog tidløse ringe med muligheder for at sætte flere sammen da skinnen ikke er voldsom bred, diamanten fås i mange størrelser.


Køb ringene her 


 
Hvidguldsring - Royal Art

Et design der hitter og altid har gjort det. En unik ring med sin særlige trekantede og behagelige pasform, med den assymetriske diamant i den matchende trekantede fatning.

Fås fra 0,04 ct. brillant helt til 1,0 ct. og ombyttes indefor 2 år mod kun at betale differencen, et design der kan vokse og glæde hele livet. 2 diamantkvaliteter kan vælges. Her matteret og blankt hvidguld.


 

Hvidguldsring - Royal Charm

En kraftig og solid smuk ring med herter der omslutter brillanten. Et charmerende design, her i hamret hvidguld med blanke hjerter og i rund form - fås også i firkantet form og i andre bredder.

   


 
Hvidguldsring Royal Trend

En populær ring, lækker blød, fyldig og markant. Virkelig et smykke der lægges mærke til med de fine bånd omkring diamanten, hamret og blankt 14 karat hvidguld i bedste kvalitet og stil.

 

Hvidguldsringe - United Classic

Elegante ringe i 14 karat hvidguld, en særlig allianceserie der er lidt anderledes end mange andre designs hvor brillanten traditionelt sidder lige. Jan Jørgensen vil tilbyde noget for enhver smag - og du kan begynde med 1 brillant og ønske flere til særlige mærkedage.

  


 
Hvidguldsring - United Heart

En alliancering med kærlighedssymbolet, hjertet. 14 karat hvidguld, med henholdsvis 1 diamant og med 5 diamanter, flere kan isættes ved særlige mærkedage. der er 5 bredder og brillantstørrelser, du kan vælge mellem 2 diamantkvaliteter og hvilke overflader din ring skal have.

 

Hvidguldsringe - United Romance

I Royal Romance kan du også tilføje flere brillanter, så udvikler ringen sig til en United Romance. Her ser du 2 ringe i hvidguld, og den midterste med hamret guld ved siden af de 3 diamanter. 5 bredder fås og forskellige overflader kan vælges.

  


 
Hvidguldsring - United Square

En elegant 14 karat blank hvidguldsring med 5 stk. 0,05 ct. brillanter. Her en firkantet mode, som vi kalder quatro. En alliancering der kan passe til alting hele livet.

 

Hvidguldsringe - Royal Trend

Serien Royal Trend kan også få flere diamanter ved siden af hinanden. Her matteret hvidguldsring med 1 brillant, i midten den samme med 5 diamanter og en bred hamret/blank version med 0,19 ct. diamant - fås til 0,24 ct.

  


 
Hvidguldsringe - Diamondz

Her et par hvidguldsringe i serien Diamondz, elegant og markant med 1 meget stor diamant ved siden af en noget mindre, de fås fra 0,05 ct og helt til 1,0 ct. Kombinér som du har lyst til, og sæt dit eget præg på designet.


Køb ringene her

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.