//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Armbånd udført i kombineret guld & hvidguld

Armbånd i en blaniding af 14 karat guld og hvidguld gør et design mere levende mener Jan Jørgensen, så derfor er mange af hans smykker lavet i begge guldfarver. Herunder ser du forskellige typer af armbånd i en blanding af guld, og altid med diamanter i den hvide del, for de understøtter hinanden med de lyse farver.
 
Guld/hvidgulds armbånd Royal Art

Royal Art armbånd, bevægeligt armbånd der fås i fem bredder og med fem forskellige diamantstørrelser. Her blanke hvidguldsfatninger midt i det hamrede guld.

Armbåndet matcher andre smykker i serien, både ringe, halssmykker og ørestikker.

Guld/hvidguld til arm, Absolut Round

Kugler i to størrelser, den lille i hamret hvidguld og den større i hamret guld, begge har diamanter isat.

Du kan altid let sætter flere kugler på armbåndet, så du kan evt. ønske flere til mærkedage.


Køb armbåndene her 


 
Guld/hvidgulds armbånd Royal Heart

Armbånd med guldled og brillanter med hjerter i hvidguld, naturligvis i 14 karat.

Som alle armbånd, og andre smykker i Royal serierne, kan du vælge båder overflader, bredder og diamantstørrelser - og også vælge mellem to diamantkvaliteter, den bedste eller den største til prisen.

 

Guld/hvidguld til arm, Absolut Faith

Kors af kugler i henholdsvis guld og hvidguld, de hvide kugler kan i øvrigt let flyttet og sættes længere fra midten hvis du ikke ønsker at det er et kors.

Godt dansk design og fremstilles af dygtige guldsmede på dansk værksted.


Køb armbåndene her 


 
Guld/hvidgulds armbånd Royal Trend

Et Royal Trend armbånd der vil matche en evt. vielsesring i samme serie. Buede hvidguldsbånd sidder ved diamanten og det øvrige led er hamret guld.

Du vælger selv hvor mange af ledene der skal have diamanter, ligesom du vælger overflader og bredder mm.

Guld/hvidguld til arm, Absolut Round

Hvidguldskugler og en enkelt guldkugle, du vælger selv dit design, bland store og små kugler og guldfarver efter lyst.

14 karat guld på faldskærmsline og dansk klassisk design fra Jan Jørgensen.


Køb armbåndene her 


 
Guld/hvidgulds armbånd Royal Heart

Her er det bredeste par ringe i serien. 14 karat guld, blankt og hamret, runde indeni.

Kraftige og svungne ringe der er specielle med deres små bakketoppe og bakkedale, et varieret design med et twist.

Guld/hvidguld - Absolut Faith

Troskabssymbolet korset her i en moderne version med kugler, og i dette design en enkelt i guld og de øvrige i hvidguld.

Kombinationen giver et varieret design med et twist af nyt, du vælger designet og kan flytte kuglerne hvis du ønsker et andet look.


Køb armbåndene her 

Du kan købe alle armbåndene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   

 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.