//Official Store//

KURV
0 kr.

Guld + Den gode handel: Armbånd udført af invest guld.

Armbånd til en god pris - Jan Jørgensen har som noget nyt valgt at gå andre veje så du kan købe guldsmykker til en lavere pris end normalt. Når du køber investeringsguld betaler du kun verdensmarkedsprisen og ingen ekstra avancer. Oveni guldet køber du så design og fremstilling, og samlet set er det en meget bedre handel for dig.
 
Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld.
+   =  Din livepris lige nu  Hjertet Absolut Love kan du erhverve til en god pris, betal for design og fremstilling, og den helt aktuelle guldpris fra online børser i verden, så har du den rigtige, og gode pris, på dit armbånd.

Køb armbåndet her

Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld 
+   =  Din livepris lige nu  
14 karat hvidguld til bedste pris. Et armbånd på faldskærmsline, holdbart og elegant, og så til den bedst tænkelige pris, for med investeringsguld giver du den helt aktuelle pris på guld og ikke mere.

Køb armbåndet her


 


 
Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  Hamret guldkugle med diamant til en god pris, ja faktisk den bedst tænkelige, for du køber guldet til den aktuelle livepris på verdens børser. Derudover betaler du prisen for design og fremstilling.

Køb armbåndet her
 

Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  Her er hvidguldskuglen på armbåndet, 14 karat som du får til den bedste pris direkte fra børsen i verden. Du betaler derfor kun den nøjatige pris for guldet uden avance, og så må du betale for design og fremstilling.

Køb armbåndet her 


 
Fra invest guld - armb. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Et 14 karat guldkors til den bedste pris, her med diamant i midterste kugle. Kuglerne kan flyttes på så det ikke længere er et kors. Du betaler kun for design og fremstilling og så investeringsguld til den nøjagtige pris.

Køb armbåndet her

 

Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Hvidguldskors med diamant til den rigtige pris, nemlig investeringsguld til verdensmarkedsprisen sammen med pris på fremstilling og design, den gode handel for dig. 

Køb armbåndet her

  


 
Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
14 karat guldkugler med diamanter - til den rigtige pris. Jan Jørgensen tilbyder dig design og fremstillingspris og så guld til den helt aktuelle verdensmarkedspris, og så betaler du ikke noget ekstra for dit guld, det er den bedst tænkelige handel.

Køb armbåndene her

Fra invest. guld - armb. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Hele tiden opdatteres guldpriserne verden over, du køber guldet til den aktuelle pris og betaler derudover kun for design og fremstilling af armbåndet - det giver dig en rigtig god handel da du ikke betaler ekstra avancer på guldet.

Køb armbåndet her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.