//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Halssmykker udført i kombi guld og hvidguld

Jan Jørgensen kan lide at lave elegant design med liv og bløde former, og han synes at en kombination af guld og hvidguld bringer liv og smukke effekter ind i designet, så defor er der mange smykker som har fået både guld og hvidguld med i designet - dog kan du altid selv vælge om du også vil have de 2 blandinger af guldet, alt kan laves i én guldfarve hvis det er dit foretrukne valg.
 
Guld og hvidguld - United Classic

Halssmykker i en kombination af guld og hvidguld eller i rent guld eller rent hvidguld, her ser du hvordan hamret guld er sat ved siden af blankt hvidguld på 2 af smykkerne, de øvrige er i rent guld eller hvidguld.

Serien viser et varieret design med et twist, da brillanten sidder elegant på skrå.

Guld og sølv - Absolut Round

En hamret 14 karat hvidguldskugle ved siden af en mindre i 14 karat guld, en blanding der giver et fint farvespil på den grå kiteline.

Det kunne også være modsatte farver på kuglerne, dansk klassisk design og håndværk.


Køb halssmykket her 


 
Guld og hvidguld - Royal Charm

Her et 14 karat guld og hvidguldssmykke, hjerterne er i blankt hvidguld og det øvrige smykke i hamret guld, i senden sidder blanke guldlåse på kautjukkæde (en gummiart).

Designet fås i 5 bredder, med 5 forskellige diamantstørrelser.

Guld og hvidguld - Absolut Faith

Herhalssmykke, korset i hamret hvidguld med en enkelt hamret 14 karat guldkugle.

Et utraditionelt udtryk, du vælger sammansætningen, og kuglerne kan sættes længere ud på faldskærmslinen så det ikke længere er et kors.


Køb halssmykket her 


 
Guld og hvidguld - Royal Art

Halssmykke i hamret 14 karat guld og blankt hvidguld ved brillanten.

Et smukt match og Jan Jørgensen vælger ofte at sætte hvidguld tæt ved brillanten, da den smukke ædelsten nærmest vokser sig større sammen med det hvide guld. 

Royal Art er nok det mest kendte og solgte design fra Jan Jørgensen, især ringen i serien har glædet kvinder i mange år.

Guld og hvidguld - Absolut Faith

Her et kors i hamret 14 karat guld i midten og hamrede hvidguldskugler i siden. Korset sidder på den meget stærke sorte faldkræmsline som du let selv kan tage af og på.

Match dit kors i på den måde du har lyst til. Du får et fint håndværk og godt dansk design.


Køb halssmykket her 


 
Guld og hvidguld - True Pulse
 

Smukke og kraftige hjerter i 14 karat hvidguld og guld, de viste 3 størrelser kan købes.

Det lille er i matteret hvidguld på den side vi ser, det mellemste er hamret hvidguld og det store i hamret guld - men bagsiderne af hjerterne kan være modsatte guldfarver. Du kan også vælge mellem overfladerne blank, matteret eller hamret.


 

Guld og hvidguld - Absolut Faith

Hvidguld i midten og guld i siderne, også med brillant i den ene kugle.

De to guldkugler kan flyttes ud fra midten så smykket bliver et helt andet, og ikke længere er et kors.


Køb halssmykket her 


 
Guld og hvidguld - Royal Heart

Her et halssmykke med en stor diamant. Toppen er i hamret 14 karat guld og hjerterne i blankt hvidguld. Smykket fås med mange diamantstørrelser.

Et populært design hvor hjerterenes form og drejning sørger for at diamanten virkelig kommer i fokus og ses meget tydeligt. Dansk design og kvalitet i særklasse.

Guld og hvidguld United Classic

United Classic halssmykker, her med henholdsvis 1 og 3 brillanter, i en kombination af 14 karat guld og hvidguld i det lange smykke.

Du vælger guldfarver efter din smag, vi sikrer en god kavlitet i håndværket, alt er dansk. 


 
Guld og hvidguld - True Devotion

Et hjerte i blankt 14 karat hvidguld og hamret guld i den anden side. Elegant design og med diamant i den hvide del.

Kæden er en 14 karat rævehalekæde, der sat fast på dette halssmykke, men samme hjerte kan vælges hvor kæden sidder i den ene side, og kan tages ind og ud af smykket.

Guld og hvidguld True Saga

Hjerter i 3 størrelser, det ene i blankt 14 karat hvidguld, de andre 2 i hamret guld, men bagsiderne kan være i den modsatte guldfarve, så du kan vende smykket efter lyst og behov.

Overfladerne kan være enten blanke, matterde eller hamrede og du kan vælge med eller uden diamanter. 


 
Guld og hvidguld Royal Trend

Her et kraftigt vedhæng med stor diamant i både guld og hvidguld. I serien fås 5 bredder og diamantstørrelser, 0,04 ct., 0,09 ct., 0,14 ct., 0,19 ct., og 0,24 ct.

Ved siden af sidder hamret guldkugle og blank guldeffekt på kautjukkæde (gummiart).

Guld og hvidguld United Heart

Hjertevedhæng med muligheder. Fotoet viser enten guld eller hvidguld, men du kan også vælge toppen i guld og fatningerne i hvidguld.

Fint dansk design, der også matcher vielseringe med samme typer af hjerter. Der er fem diamantstørrelser/ bredder i designet og du kan vælge 1, 3 eller 5 brillanter. 


 
Guld og hvidguld True Devotion

Her 3 varianter af hjerterne hvor kæden sidder fastmonteret på smykket. Du kan se at det mellemste er i en kombination af guld og hvidguld, men også at det kan vælges i bare den ene type af guld, altid 14 karat.


Smukt og fint design fra Jan Jørgensen, bedste håndværksmæssige kvalitet, naturligvis fremstillet på dansk værksted.

Guld og hvidguld United Romance

Forskellige variationer af United Romance vedhæng, nogle helt i hvidguld eller guld, andre i guld med hvidguld ved diamanten.

Der er 5 bredder og 5 diamantstørrelser, og flere længder og overflader at vælge imellem.  

Guld og hvidguld United Square

Her halssmykker i guld eller hvidguld, men du kan også kombinere guldfarverne, så toppen har én farve og resten en anden.

Halssmykket er her på kautjukkæde (gummiart) og der sidder også en lille hamret guldkugle.

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.