//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Ringe udført i kombineret guld og hvidguld

Næsten alle designs fra Jan Jørgensen kan fås i en kombination af 14 karat guld og hvidguld, og enkelte også i sølv og 24 karat guld. Herunder viser vi dig et udpluk af dem som er lavet på den måde, men altid kan du ønske farverne anderledes, enten i den modsatte kombination eller helt i guld eller helt i hvidguld. Ofte giver det liv i designet at kombinere de to guldfarver, og den hvide farve placerer Jan Jørgenesen tit i forbindelse med diamanterne da de hvide nuancer klder hinanden godt.

 
Kombineret guld og hvidg. Brillanz

Her Brillanz, som er énstensringe hvor diamanten er i fokus, selve skinnen er meget smal så mange kan sammensættes, f.eks. kan du sætte en guldring ved siden af en i hvidguld.


Køb ringene her

 

Kombineret guld og sølv 2 Dreams

Her en ring i sølv med 24 karat guld nede i hjerterne, og diamant i midten. Hjertehullerne kan også bruges til at have en kæde i.

 
  
Kombineret guld og hvidg. Royal Art

Den populære Royal Art ring kan være i 2 guldfarver, her er venstre side i hvidguld hvor brilllanten sidder, og den anden del i hamret guld. Fås i mange bredder og med mange diamantstørrelser, helt op til 1,0 ct. Et unikt dansk design i bedste håndværksmæssige kvalitet.

 

Kombineret guld og hvidg. Diamondz

Serien Diamondz er ringe helt i guld eller helt i hvidguld, men de kan sammensættes så der kommer liv i designet. Der fås ringe med 0,05 ct. og helt op til 1,0 ct.


Køb ringene her
  
Kombineret guld/hvidg. Royal Charm

Denne ring er i en blanding af hamret 14 karat guldskinne og blanke hvidguldshjerter der omkranser brillanten. Andre overflader kan vælges, f.eks. blank, og matteret.
 

Kombineret guld/hvidg. Royal Heart

En smuk og kraftig kærlighedsring - Royal Heart. Her en hamret guldskinne med blanke hjerter ved diamanten. 14 karat guld og smukt dansk design i bedste kvalitet.

  
  
Kombineret guld/hvidg. Royal Trend

En rund ring i serien Royal trend, en kraftig og behagelig ring i 14 kart hamret guld med hvidguldsbånd ved diamanten, så de 2 hvide farver fremhæver hinanden.

 

Kombineret guld/hvidg. Royal Trend

Her 3 slags overflader og de to guldfarver på Royal Trend ringene, med henholdsvis 0,14 ct. 0,19 ct. og 0,24 ct. briallant. Du ser hamrede hvide flader, matteret hvidguld og hamret guld, og ved diamanten på alle ringe blanke hvidguldsdele.

 
  
Komb. guld/hvidg. United Classic

Allianceserien United Classic hvor du ser hamrede guld skinner ved siden af blanke hvidguldsfatninger. Alt naturligvis i 14 karat og i bedste danske kvalitet.

 

Komb. guld/hvidg. United Heart

Hjerteserie med enten alt i guld, alt i hvidguld eller i midten en ring med en hamret guldskinne og blanke hvidguldshjerter.

 
  
Komb- guld/hvidg. United Romance

Ringe med blanke hvidguldsbånd ved brillanten, og på de to af ringene hamrede guldskinner ved siden af. Royal Romance hedder de med kun 1 brillant, men flere kan komme til og så har vi en Uinted Romance ring.

 

Komb. guld/hvidg. United Trend

Her en kraftig og markant serie, hvor du ser en hamret guldskinne i 14 karat med hvide 14 karat bånd ved diamanterne. 5 bredder og diamantstørrelser kan fås, og du kan vælge mellem 3 overflader, blank, matteret eller hamret. Dansk design og produktion i bedste klasse.

 
 

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   

 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.