//Official Store//

KURV
0 kr.

 

Design udpluk: Ørestikker udført i guld

Guld har altid fascineret og glædet kvinder og smykker til ørerne har også været populære i alle kulturer i 100vis af år. Jan Jørgensens øresmykker matcher altid andre smykker fra kollektionene, dine ører kan pyntes med guld der hænger sammen med halssmykke og ring. Designet er altid gennemtænkt og kvaliteten i top og der er noget for enhver smag, for der er både små og større ørestikker.
 
Guld ørestikker Brillanz

Små og klassiske stikker i 14 karat guld, diamanten er i fokus og holdes fast af små grapper hele vejen rundt. Du kan købe dem her og vælge dem i mange forskellige brillantstørrelser.

Køb ørestikkerne her

Guld ørestikker Absolut Diamondz

En nytænkende creol der kan pynte i sig selv, eller have en ekstra diamanthænger i, som vist på fotoet.

Også en længere hænger kan sættes i, og den kan let tages af og evt. hænge i kæde og pynte. 


Køb ørestikken her 


 
Guld ørestikker Absolut Diamondz

Hvis du er mere til en stik på øret så er Absolut Diamondz serien også lavet til det, en god alternativ mulighed.

Stikkerne fås i mange størrelser, som fotoet illustrerer. Du kan være sikker på at få godt dansk håndværk og design når du vælger smykker fra Jan Jørgensen.


Køb ørestikkerne her 

Guld ørestikker Absolut Diamondz

Her den lange version af ørestikken i creoler, en pynt der vil lægges mærke til, du vælger selv hvor stor diamanten skal være.

Unikt design i denne elegante ørepynt, et skandinavisk design med stil.


Køb ørestikkerne her 


 
Guld ørestikker Royal Art

Stikker i guld, klassiske og anvendelige til alle formål, 14 karat guld med diamanter.

Stikkerne er en del af ombytningsserien Royal Art, så de kan vokse indenfor 2 år mod kun at betale differencen, dog min. 30% mere. Der findes smukke matchede smykker i serien, især ringene er populære.

Guld ørestikker Absolut Diamondz

Creol med diamant i firkantet fatning, en elegant stik der fylder og undrer, for er der 2 huller? Nej kun det ene men det giver en interessant effekt.


Køb ørestikkerne her
  


 
Guld ørestikker Rpyal Heart

Hjertestikker i fineste kvalitet og design. Hjerterne får diamanterne til at syne større end de er og diamanten sidder smukt i spænd.

Du kan vælge mellem mange størrelser af brillanter, som også fås i 2 kvaliteter, og der kan fås smukke ringe og halssmykker der matcher - perfekt dansk kvalitet og håndværk.

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.