//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Halssmykker udført i 925 sølv

Halssmykker i sølv er noget mange sætter pris på. Derfor har Jan Jørgensen også lavet nogle halssmykker i 925 sterling sølv. Sølv er lidt mere blødt end hvidguld, så derfor er det en fordel at sølvsmykker er lidt kraftigere.
 
Sølv halssmykke Absolut Love

Kraftigt og hamret sølvhjerte, der her er sat på en sort stærk faldskærmsline. Fås også i guld og hvidguld.

Et kærlighedssmykke der vil bringe glæde i mange år. Sølv kan når det ligger blive sort, det anløber, men det kan altid blive skinnende hvidt igen når det pudses op.

Køb halssmykket her

 

Sølv halssmykke Absolut Diamondz

Et elegant smykke med diamant. Smykket er i sølv og sat på en stærk kiteline. Diamanterne kan være i rigtig mange størrelser helt fra en 0,05 ct. og op til en 1,0 ct.

Dette design fås også i både guld og hvidguld, fordelen ved sølvet er helt klart prisen.


Køb halssmykket her 


 
Sølv halssmykke Absolut Faith

Et 925 sterling sølvkors, symbolet på troskab i et nyt og formfuldt design. Kan også købes i hvidguld og guld. 

Korset er sammensat af små kugler, her i hamret sølv, og de 2 midterste kugler kan flyttes til siden så du kan et anderledes smykke, der så ikke længere er et kors.Køb halssmykket her 

Sølv halssmykke Absolut Round

Sølvkugle med hamret overflade, i siden også en brillant. Smykket er i sort faldskræmssnor, som er utroligt stærk. Et klassisk design som også kan købes i både hvidguld og guld.

Det helt enkle, danske design som også fremstilles i Danmark af dygtige guldsmede.


Køb halssmykket her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.