//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Armbånd udført i guld

Her på siden ser du armbånd i 14 karat guld, let og elegant sat på holdbare og behagelige faldskærmsliner, der bl.a. tåler at bades med. Jan Jørgensen har tænkt på symboler i sine nyeste armbånd designs, så derfor har du kugler, kors og hjerter...ja og også armbånd uden symboler, med verdens stærkeste ædelsten, diamanten i centrum af deisgnet.
 
Guld armbånd Absolut Faith

Et anderledes kors, lavet af guldkugler og her med en brillant i den midterste kugle.

Virkelig et smukt symbol til dig som er troende og ønsker at vise det til omverdenen. Men faktisk kan kuglerne også flyttes så det bliver et helt andet armbånd end en kors.

Køb armbåndet her

Guld armbånd Absolut Love

Et lækkert og kraftigt hjerte, med diamant i siden, sat  på den super stærke faldskærmsline, som er den rette snor til at passe på hjertet.

14 karat hamret guld i enkelt design, et smykke der altid vil bringe glæde.


Køb armbåndet her 


 
Guld armbånd Absolut Round

14 karat hamrede guldkugler i 2 størrelser, til alle tider har den runde form bragt glæde og tryghed. Et symbol på det cirklulære liv og vores runde jord.

Diamanter sidder i kuglerne, det giver ekstra liv når de funkler.


Køb armbåndene her

Guld armbånd Absolut Round

En enkelt hamret guldkugle er også elegant, brillant sidder nede i guldet og lyser op.

Du kan jo altid ønske flere kugler, enten i samme størrelse eller den større model, og de sidder lige på armbndet hvor du ønsker det.


Køb armbåndene her 
Guld armbånd Diamondz

Et elegant og Nordisk design, markante linjer omkranser diamanten, vælg mellem størrelser fra 0,05 ct. og helt op til 1,0 ct.

Du kan være tryg ved at smykket sidder sikkert, for den er nemlig på en af verdens stærkeste liner, en godkendt faldskærmsline fra USA.


Køb armbåndet her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.