//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Ringe udført i 925 sølv

Hos Jan Jørgensen design tilbyder vi også en kollektion af sølvringe hvor der også er diamanter i de fleste designs. Det hvide metal som sølv er passer smukt sammen med den ædle sten som diamanten er. Flere af de sølvdesigns du ser herunder kan også købes i guld eller hvidguld.

 
Sølv ringe - Diamondz

Her 925 sølvringe med diamanter. Et elegant og tidløst design hvor du kan vælge melles diamantstørrelser helt fra 0,05 ct. brillant og op til en 1,0 ct. brillant. Sammen-sæt evt. flere så du får lige det udtryk du ønsker.Køb ringene her

 

Sølv ringe, 2Minds, 2Souls, 2Spirits

Hjerteringe i sølv med diamanter. Den bredeste med en stor 0,10 ct. diamant hedder 2Minds. På 2Souls sidder der lille diamant i et hjerte, hvor der i 2Spirits, tv. er en brillant mellem to hjerter.

 
  
Sølv ring - 1 Love

En kraftig, rund og elegant sølvring med en stor diamant, kan også fås som vielessæt, hvor herreringen matcher, bare uden diamant. 

 

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.