//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Armbånd udført i hvidguld

Armbånd i hvidguld er noget for dig der holder af guld og den hvide farve. Diamanter funkler altid super smukt i det hvide metal, og mange kvinder synes den lyse farve passer godt til deres farver og stil. Jan Jørgensens designs er mange og varirerede, se om der er noget for dig.
 
Hvidgulds armbånd Absolut Round

Her 14 karat hvidguldsarmbånd hvor det er en kugle der er smykket, lidt svært at se nøjagtigt på dette foto, men nærbilleder kommer hvis du klikker ind for at se mere.

Køb armbåndet her

Hvidgulds armbånd Absolut Love

Hjerte armbånd i hvidguld med diamant i den ene side. Den perfekte gave til hende du holder af og vil vise din kærlighed til.

Tidløst design til morgengaven eller anden dejlig mærkedag, til hende der er mest glad for den lyse farve.


Køb armbåndet her 


 
Hvidgulds armbånd Absolut Faith

Et 14 karat hvidguldskors armbånd på faldskærmsline. Designet kan justeres så to af kuglerne flyttes til siden, så er det ikke længere et kors men til gengæld et andet udtryk smykket har, vælg selv look.

Dansk design og håndværk når det er bedst.


Køb armbåndet her

 

Hvidgulds armbånd Absolut Round

Hvidguldskugler i to størrelser, alle med diamant til at bringe liv og skin i armbåndet.

Et fint deisgn som du selv kan vælge at supplere med kugler hen ad vejen efter lyst.


Køb armbåndene her

  


 
Hvidgulds armbånd Diamondz

Et enkelt og Skandinavisk design, hvor du selv bestemmer størrelsen på diamanten, fås helt fra 0,05 ct. og til 1,0 ct.

Dansk fra Jan Jørgensen, en let og fin stil der passer i de fleste danskeres stil.
 Køb armbåndet her

Hvidgulds armbånd Diamondz

Her flere hvidguldssmykker med diamaner der helt let sættes på armbåndssnoren. Helt præcist er det en faldsærmsline fra USA i bedste kvalitet, så du kan trygt bære din brillant heri.

Der er mange størrelser af diamanter og de sidder lige på linen hvor du sætter den.


Køb armbåndet her 


 

Hvidgulds armbånd Royal Art

Her et elegant og kostbart armbånd i hvidguld. Det er  leddelt og matteret i 14 karat  med blanke fatninger ved diamanterne.

Andre typer og  fatninger kan også købes, og der er armbånd til alle Royal serierne, så du altid kan matche med ring, halssmykke og ørestikker.

Du kan vælge mellem fem bredder og diamantstørrelser, og også hvor mange led der skal have en diamant, f.eks. kun hver andent led.

Du kan købe alle armbåndene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.