//Official Store//

KURV
0 kr.

Guld + Den gode handel: Smykker udført af invest guld.

Vi giver dig helt unikt muligheden for at købe investeringsguld som du så får lavet et smykke af, det giver dig den fordel at du køber guldet til den aktuelle verdensmarkedspris og så kun betaler prisen for design og fremstilling af smykket oveni - du gør en rigtig god handen, da du ikke giver for meget for dit guld.


 


 
Invest. guld til ringe i 14 kt. guld.
+   =  Din livepris lige nu  Ring i 14 karat blankt guld, firkantet og behagelig model, som vi kalder quatro, den sidder perfekt så diamanten ikke drejer rundt. Du gør en god handel når du bruger investeringsguld uden ekstra avance.

Godt dansk design og håndværk der udføres af dygtige guldsmede på dansk værksted. 

Køb ringene her  Se ringene - brug investguld her...

 
Invest. guld - halssmyk. 14 kt. guld 
+   =  Din livepris lige nu  
14 karat guldhalssmykke med diamant. Et kraftigt hjerte til den helt rigtige pris på en af verdens stærkeste liner, en faldskærmsline.

Betal kun for design og fremstilling og guld til verdensmarkedsprisen, en god forretning for dig.

Køb halssmykkerne her  Se halssm. - brug investguld


 
 


 
Invest. guld - ørestikker i 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  Dette par er i 14 karat guld. Både design og prisen er interessant, for du køber guldet direkte til liveprisen på verdensmarkedsbørsen, og betaler ingen ekstra avancer. Dertil betaler du så for design og fremstilling, og giver den bedst mulige/lave pris til dig. Andre varianter fås.

 
 Se ørestik - hvor der bruges investguld her...
 

 
Invest. guld - armbånd i 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  Armbånd med kors, kuglerne kan dog flyttes så nyt udtryk kommer frem. Ideen er at du får smykket til en særdeles god pris, da du køber guldet til verdensmarkedsprisen og dermed sparer penge.

Køb armbåndene her  Se armb. - brug invest. guld her 
 


 
Invest guld - vielsesringe i 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Den gode handel gøres her, betal for design og fremstilling og investeringsguld direkte til en livepris fra verdens guldbørser.

Køb vielsesringene her   Se vielsesr af invest guld her

 

 
Invest. guld - herresmyk. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Armbånd eller halskæder med ægte guldbarer og smykkeholder i 14 karat guld - en god handel da du får livepris-guld uden ekstra avance, og dertil kun betaler for design og fremstilling.

Køb herresmyk. her Se herresm. m. investguld her.

 

 
     
      

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.