//Official Store//

KURV
0 kr.

      

Ægte investeringsguldbarrer til mænd.

Rå og maskuline herresmykker med 24 karat guldbarrer er det seneste herre design fra Jan Jørgensen. Kollektionen er lavet så smykket kan hænge om halsen eller være et armbånd, og du køber guldbarren direkte til verdensmarkedsprisen, så du får den reelle guldværdi i dit smykke. 
Herre guldbarre halssmykker 1-20 g

I kollektionen har du mulighed for at få et smykke til hals  med fem forskellige guldbarrestørrelser, nemlig 1 gram, 2,5 gram, 5 gram, 10 gram og 20 grams.

Kassetterne som guldbarren kommes i fås i enten oxyderet sølv, forgyldt eller i 14 karat guld. Linen her er en ultra stærk kite-line.
Halssmykkerne købes her Se guldbarre halssmyk. her 

Herre guldbarre armbånd 1-20 g.

Maskuline armbånd, her tre 1 grams guldbarrer i forgyldte kassetter og på super stærk US Military faldskærmsline.

Du kan også nøjes med bare én guldbarre i dit armbånd, og det kan vendes både på tværs og på langs, og du kan vælge mellem 5 størrelser af guldbarrer 1 gram, 2,5 gram, 5 gram, 10 gram eller 20 gram.  

 

Armbåndene købes her   Se guldbarre armb. her...  
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.