//Official Store//

KURV
0 kr.

Investeringsguldbarrer: Halssmykker med forgyldt sølvramme

For dig som er glad for den gyldne farve, men ikke ønsker at sætte for mange penge i kassetten /smykke-rammen er den forgyldte løsning en fin mulighed. Der er sølv under forgyldningen, og ved megen slid kan man igen forgylde.


   


 
Forgyldt guldbarre halssm. 5 gram

Vælg mellem faldskærmsline og dyneeme kiteline, begge er  verdens stærkeste og derfor velegnede til at omslutte 24 karat guldbarrer.

Et populært design til mænd, fordi det er råt, og sjovt at eje en ægte guldbarre, her en 5 grams på sort faldskærmssnor.


Køb halssmykket her

 

Forgyldt guldbarre halssm. 5 gram

Nærbillede af den schweiziske 5 grams guldbarre i den forgyldte sølvramme. 

Elegant og sjovt, du kan selv tage guldbarren af og på igen.


Køb halssmykket her 


 
Forgyldt guldbarre halssm. 2,5 gram

Her et smykke med 2,5 grams guldbarre på sort holdbar US Mil faldskærmsline.

Den forgyldte kassette ligner 14 karat guld, men er mindre kostbar at købe, deri har du fordelen når du ønsker en gylden farve sammen med din 24 karat guldbarre.


Køb halssmykket her

Forgyldt guldbarre halssm. 2,5 gram

Et maskulint smykke kan du få med dette guldbarre design fra Jan Jørgensen. 

Du får både en værdi og en historie med i købet af dette halssmykke, altid vil guldbarren have en værdi, og du kan selv tage den ud og ind af rammen som du lyster.


Køb halssmykket her 
Forgyldt guldbarre halssm. 1 gram

Det mindste af halssmykkerne indeholder en 1 grams guldbarre, som du handler til verdensmarkedsprisen, og har mulighed for at erhverve, enten til dig selv eller evt. som gave til en du vil overraske til en mærkedag. 

En anderledes gave til en god pris, nyt og unikt design fra Jan Jørgensen.
Køb halssmykket her

Forgyldt guldbarre halssmyk. 1 g

Et design med særlige tanker omkring mænds tiltrækning af det rå og rene. En ægte lille guldbarre fra Schweiz i et enkelt og funktionelt design.

En god gaveidé til ham, både til barnedåb, konfirmation og andre særlige mærkedage.


Køb halssmykket her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.