//Official Store//

KURV
0 kr.

Investeringsguldbarrer: Armbånd i forgyldt ramme

Et armbånd med værdi og klasse, 24 karat guldbarrer i forgyldte smykkerammer, de ligner en helt million men er faktisk ikke så kostbare at anskaffe, og din guldbarre vil til evig tid repræsentere en vis værdi.


   


 
Forgyldt guldbarre armb. 1 x 3 gram

Herren på billedet er klar til fest eller møde, om armen har han et armbånd med 3 x 1 grams guldbarrer i forgyldte kassetter/rammer, monteret på sort faldskærmsline.

Med jakke og slips bliver armbåndet meget elegant at se på, med sweater et helt andet look.


Køb armbåndet her

 

Forgyldt guldbarre armb.1 x 3 gram

Her et nærbillede af armbåndet på faldskæmsline og med 3 x 1 grams guldbarrer på tværs.Køb armbåndet her  


 
Forgyldt guldbarre armbånd 5 gram

Stor 5 grams guldbarre i forgyldt kassette og på sort US Mil faldskræmsline.

Et elegant og flot armbånd der kan bruges til enhver lejlighed, og stadig har du din guldbarres værdi for evigt.


Køb armbåndet her

Forgyldt guldbarre armbånd 5 gram

Her et nærbillede af guldbarre smykket, det er en ægte 24 karat guldbarre fra Schweiz du bærer om armen, i en en af verdens stærkeste liner - nemlig en faldskærmsline der også bruges af USAs militær. Køb armbåndet her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.