//Official Store//

KURV
0 kr.

Investeringsguldbarrer: Armbånd i oxideret sølvramme

Her på siden kan du se nogle muligheder med armbånd hvor guldbarren er sat i den oxyderede sølvramme. En guldbarre er altid 24 karat guld, et lille stykke massivt og rent guld og den bliver rå og maskulin i kassetterne der sidder omkring dem og med de meget stærke liner fra extremsporten kitesurfing og faldskærmsudspring som er valgt.


   


 
Guldbarre armbånd 2,5 gram

Vælg mellem faldskærmsline og dyneeme, som er er en kiteline, begge disse liner er verdens stærkeste og dermed velegnede til at passe på din guldbarre. 

Den grå er kite-linen, den bliver mere hvid og mindre skinnende i brug, men stadig er den super stærk.
Køb armbåndet her

 

Guldbarre armbånd med 2,5 gram

Her er en 2,5 grams guldbarre sat på kitelinen i sølvkassetten.

Elegant og råt design, kan altid sidde om armen, når du bader, surfer eller hvad end du laver.


Køb armbåndet her  


 
Guldbarre armbånd 3 x 1 gram

Et armbånd hvor der sidder 3 kassetter i guld med 1 grams barrer, når der er flere sidder de på højkant.

Linen går flere gange rundt om armen og bliver bredere når der sidder flere guldbarrer.
Køb armbåndet her

Guldbarre armbånd 3 x 1 gram

Her er armbåndet på kiteline og med 2 stk. oxyderede rammer om guldbarrerne, og 1 stk. i forgyldt ramme i midten, du kan kombinere udseendet efter behov og ønske.

Du kan jo evt. begynde med 1 guldbarre og ønske dig flere til særlige mærkedage, på den måde kan du udvide dit smykke og give det et nyt look med tiden. 
Køb armbåndet her 

Guldbarre armbånd 5 gram

Her et armbånd med en 5 grams guldbarre i sølv-kassette/ramme. 

Et elegant armbånd med en værdi der altid vil forblive, for 24 karat guld forgår aldrig. Guldbarren kan tages ud og evt. sælges igen eller anvendes til et andet smykke engang.


Køb armbåndet her
 

Guldbarre armbånd 5 gram

Et design med mange muligheder, her er de 5 gram sat på faldskræmslline, stadig i sølvramme.

Armbåndet er vist på tværs, men du kan selv drenge det en halv omgang så det sidder på højkant. 


Køb armbåndet her

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.