//Official Store//

KURV
0 kr.

 

Guld + Den gode handel: Halssmykker udført af invest. guld

Nogle af Jan Jørgensens designs har vi valgt at tilbyde på en ny måde, der udelukkende er en fordel for dig som kunde. Du køber investeringsguld direkte til verdensmarkedsprisen, og skal så oveni købe designet og fremstillingen. Det betyder at du ikke har fordyrrende mellemled på guldprisen, og dermed at du får dit smykke til en bedre pris end med de traditionelle og kendte handelsvilkår.

 
Fra invest. guld - halssm. 14 kt. guld.
+   =  Din livepris lige nu  På dette hjerte i 14 karat guld har du mulighed for at gøre en god handel ved at vælge investeringsguld og design oveni.

Jan Jørgensen ønsker altid at gå nye og spændende veje, både med sit design og med de muligheder der tilbydes.

Køb halssmykket her

Fra invest. guld - halssm. 14 kt. guld 
+   =  Din livepris lige nu  
14 karat hvidguldshjerte med diamant. Kan købes til en god pris da investeringsguld handles direkte til den aktuelle børspris på verdensmarkedet.

Du betaler så for fremstilling og design oveni guldprisen, og det giver dig en god pris.

Køb halssmykket her  
Fra invest. guld - halssm. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  Et anderledes kors bestående af guldkugler. 14 karat hamret guld og en diamant i den midterste del. 

Du køber guld til den reelle verdensmarkedpris, og derfor gør du den bedst tænkelige handel. Ud over guld skal du så natuligvis betale for design og fremstilling.


Køb halssmykket her
 

Fra invest. guld - halssm. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  Hamret hvidguldskors i 14 karat på stærk faldskærmsline. Du kan flytte på kuglerne så det ikke længere er et kors medn en pind og to kugler. 

Du køber design, fremstilling og investeringsguld til verdensmarkedsprisen, og på den måde gør du en rigtig god handel på dette halssmykke.


Køb halssmykket her
  
Fra invest guld - halssm. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Guldkugle til den bedst tænkelige pris for dig. Du køber guldet til den helt aktuelle verdensmarkdspris, og betaler så kun for design og fremstilling oveni.

Du betaler ingen ekstra avancer på dit guld og det giver dig en rigtig god handel når du vælger guldkuglehals-smykket.


Køb halssmykket her

 

Fra invest. guld - halssm. 14 kt. guld
= Din livepris lige nu  
Hvidguldshalssmykke til en fordelagtig pris. Du kan købe investeringsguld til live-pris som betyder at du ikke giver mere end den nøjagtige pris for det smykke vi laver.

Du skal så kun give en pris for fremstilling og design af hvidguldshalssmykket oveni guldprisen, og det giver en god handel for dig.


Køb halssmykket her

 
 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.