//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Ørestikker udført i guld & hvidguld

Helt særlige øresmykker hvor nogle af dem kan fås i en blanding af guld og hvidguld, nogle også i enten guld eller hvidguld. Jan Jørgensens kollektioner består ofte af en blanding af guldfarver, da han mener det giver ekstra liv med de to farvekombinationer, men altid kan du vælge designet helt i guld eller helt i hvidguld i stedet for de to-farvede, for smag og behag er jo heldigvis forskellig.
 
Guld eller hvidguld til ører, Royal Art

Stikkerne her er i enten guld eller hvidguld, de fås i mange størrelser, helt fra små til 1,0 carat i alt.

Øresmykkerne er tidløse og enkle og vil altid passe til enhver tøjstil. Dansk design i bedste kvalitet, som passer sammen med ringe og halssmykker i samme serie.

Guld & hvidguld - Royal Trend 

Her et par kraftige 14 karat guld og hvidguldscreoler. Det er hamret guld med blankt hvidguld ved diamanten.

Ørestikkerne fås i fem bredder med henholdsvis 0,04 ct.x2, 0,09 ct.x2, 0,14 ct.x2, 0,19 ct.x2 og 0,24 ct.x2. Du kan også få matchende halssmykker og ringe i samme desingserie. 


 
Guld eller hvidguld - Royal Heart

Hjerteøresikker i mange størrelser, helt op til i alt 1,0 ct. Få enten i guld eller i hvidguld.

Kærlighedsdesign i elegant løsning hvor brillanterne virkelig ses, selv den mindste størrelse syner stor.

Du kan købe alle ørestikkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.