//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Ringe udført i guld

Ringe i 14 karat guld er smykker der bringer glæde hele livet. Jan Jørgensen har i alle sine mange år som designer og guldsmed holdt meget af at lave smykker i guld. Materialet er smukt, stærkt og giver mange muligheder for funktionelle og elegante løsninger.


Guldring - Royal Art

Her ser du en utrolig populær ring fra Jan Jørgensen. Royal Art sidder perfekt på næsten alle fingre, den er markant med sin trekantede form, dens assymetri er elegant, og diamanten er veldisponeret i sin trekantede fatning.

Et mesterværk der kræver en dygtig designer og håndværker at udvikle og fremstille, i hver eneste tilfælde, dansk når det er allerbedst. Kan fås fra lille brillant 0,04 ct. helt til 1,0 ct. brillant. 


 

Guldring - Royal Heart

Kærlighedsring der er elsket af mange kvinder. Hjertefatningen sidder smukt og fremhæver brillanten. Denne helt i guld, men fås også i hvidguld eller en kombination af guld- og hvidguld - mange diamant størrelser fås.

 
 
Diamondz guld samleringe

Ringe i guld der kan blive helt personlige når du sætter flere sammen, men du kan naturligvis også vælge bare én ring, et moderne og enkelt design med diamanten i centrup på toppen. Da ringskinnen ikke er så kraftig kan du evt. også sætte den ved siden af en vielsesring.


Køb ringene her

 

Guldringe 2Minds/Spirits/Souls

Krafitge ringe 14 karat guld med hjeter og brillanter. I 2Minds er den store diamant, i 2Souls sidder brillant i det ene hjerte mens brillanten sidder imellem hjerterne på 2Spirits. Hjerteringe i en både romantisk og rå version.

 
  
Guldringe, Brillanz

Énstensringe i guld med diamanter. En meget spinkel guldring, det er helt klart brillanten der er i fokus. Du kan sæte en del sammen pga. den lette skinne, for der er plads til det på fingeren, men måske du blot ønsker en enkelt der funkler smukt? Valget er dit.


Køb ringene her 

Guldringe - Allianz

Allianceringe i fin kvalitet og til en god pris, start evt. med kun 1 brillant og ønsk dig flere til mærkedage. En relativ smal og let guldring med 0,05 ct. brillanter.

 
 
 
Guldring Gold2Passion

En kraftig og firkantet guldskinne med brillant i assymetrsk fatning, et anderledes og elegant design fra Jan Jørgensen og dansk håndværk i den bedste kvalitet.

 

Guldring - Royal Romance

En kraftig ring med megen guld i, rund, blød og lækker, næsten som en hundehvalp. Et elgant twist med det skrå bånd der fastholder diamanten, rund model - men kan også fås i en firkantet version, som vi kalder quatro.

 
  
Guldring - Royal Charm

Charmerende hjertering, her i matteret guld og hvidguld. Diamant i spænd mellem hjerterne, assymetrisk og anderledes, her den firkantede form, quatro, som er meget behagelig på enhver finger, da fingre faktisk ikke er runde. Ringen drejer ikke så let med denne form, så brillanten forbliver i toppen.

 

Guldring - Royal Trend

Også en guldring med en kraftig skinne, her en af de smallere modeller, 5 bredder og brillantstørrelser kan fås. Et populært design, blød og fyldigt design og naturligvis i den bedste håndværksudførelse fra dansk værksted.

 
  
Guldringe - Royal Trend & Romance

Her er det Royal Trend og Royal Romance, samme serie, bare er bredder og brillant-størrelser forskellige. Også overfladerne er forskellige, blanke og hamrede ses på fotoet.

 

Guldringe - United Classic

Interessante og anderledes allianceringe, skrå fatninger med diamanter, et sjovt twist. Her ser du både hamrede og matterede overflader.

Læg mærke til de firkantede former, som passer rigtigt fint i dette design, kan også fås i rund form hvis du ønsker det. 
  
Guldringe - United Heart

Hjerter er det bærende i disse ringe, en kraftig skinne og en eller flere hjertefatninger holder brillanten fast. Flere kan tilføjes ved mærkedage, både rund og firkantet model kan vælges, og flere bredder og diamantstørrelser.

 

Guldring Royal Romance

Royal Romance er med 1 brillant, og de hedder United Romance når der er flere fatninger og brillanter i. Her er vist de smalleste modeller, med henholdsvis 0,04 ct. og 0,09 ct. diamanter, men de fås til 6 mm bredde som er med 0,24 ct. diamanter.

 
  
Guldringe - United Square

Elegante ringe der fås i flere bredder og både i traditionel rund form og den viste quatro-form, som er firkantet. Jan Jørgensen tilbyder altid de 2 former på ringe i hans kollektion, og du kan altid vælge flere bredder og overflader og også 2 diamantkvaliteter - kort sagt der er et design til alle der ønsker en holdbar og smuk ring.

 

Du kan købe alle ringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.