//Official Store//

KURV
0 kr.

Design udpluk: Halssmykker udført i hvidguld

Hvidguld er elsket af mange kvinder, fordi den hvide farve passer godt til både diamanter og mange kvinders garderobe og stil. Alle designs fra Jan Jørgensen er i 14 karat hvidguld, som er en meget holdbar legering og hvidguld kan laves i små og fine designs, i modsætning til sølv som er mere blødt og derfor ofte må være lidt kraftigere i designet.
 
Hvidguld - Absolut Diamondz

En elegant pynt til halsen, 14 karat hvidguld hvor diamanten er i fokus, smykket er sat på kiteline, en meget holdbar og behagelig kæde i grå, som dog slides mere hvid efter nogen tids brug.

Designet er lavet så 0,05 ct. og helt op til 1,0 ct. diamanter kan sættes i fatningerne, så der er noget for enhver smag og økonmi. Et enkelt og tidløst dansk design.


Køb halssmykket her

Hvidguld, halssmykke United Classic

Et markant og lækkert hvidgulldssmykke, fås i 5 bredder med diamanter i størrelserne 0,04 ct., 0,09 ct., 0,14 ct., 0,19 ct. og 0,24 ct.

Godt dansk håndværk og design fra Jan Jørgensen, her i 14 karat blankt hvidguld, men kan også have andre overflader eller være i guld eller en kombination af guld og hvidguld. 


 
Hvidgulds halssmykke True Pulse

Her ser du et 14 karat hviguldshjerte, fotoets lys gør dog at der er et gyldent skær over smykket. Et lækkert og kraftigt hjerte, der kan have en anden overflade på bagsiden, eller endda være i guld på bagsiden, hvis du kunne ønske det. 

Sidder på kautjukkæde (gummiart) med en hvidguldseffekt i siden.

Hvidguld til halsen, Royal Romance

Et smykke der fås i to længder, begge er vist i matteret hvidguld med hamrede hvidguldsbånd ved brillanten. 

De fås i 5 bredder med 5 størrelser af brillanter, så der er noget for enhver smag. 


 
Hvidgulds halssmykke Royal Art

Her hvidguldsvedhæng i den helt unikke serie Royal Art som er elsket af mange kvinder for sit elegante design. Halssmykket er her helt blankt men også matterede og hamrede overflade kan vælges.

Der findens både ringe, ørestikker og armbånd i serien, og især ringene har vakt glæde gennem mange år. De kan bl.a. ombyttes til en større brillant indenfor 2 år, og dermed vokse med tiden.


 

Hvidgulds halssmykke True Life

14 karat hvidguldshjerte, et elegant kærlighedssymbol på rævehalekæde der hænger assymetrisk om halsen. Fås i 3 størrelser, her med 1 brillant, men kan fås med flere, eller du kan senere få isat flere brillanter.

Dansk design og håndværk når det er bedst. 


 
Hvidgulds halssmykke Absolut Love

Hvidguldshjerte i hamret 14 karat med brillant i øverste venstre hjørne.

Få en lille "guldklump" til en god pris, du køber guld direkte til verdensmarkdsprisen, og får lavet dette kærlighedshjerte til den bedst mulige pris.Køb halssmykket her

Hvidguld, halssmykke United Square

Elegant og srtringent håndværk og design, blankt 14 karat hvidguld med diamanter, på kautjukkæde og med hvidguldseffekter i siden.

Dansk design og håndværk i bedste Skandinaviske stil fra Jan Jørgensen.


  


 
Hvidguld halssmykke Royal Heart

Et kærlighedssmykke i særklasse, små fine hjerter holder brillanten i spænd og sørger samtidig for et optimalt skin fra ædelstenen.

14 karat hviguld i bedste design, her hamret på toppen og blanke hjerter på rævehalsekæde.

Hvidgulds halssmykke True Life

Matteret 14 karat hvidguld med drys af brillanter, på blank rævehalekæde.

Et kærlighedsdesign de fleste kvinder vil glædes over hele livet - fremstillet af dygtige danske guldsmede. 


 
Hvidgulds halssmykke Brillanz

Enkelt lille vedhæng hvor smykket er spinkelt, det er mest diamanten der er i fokus her.

Halssmykket fås med mange diamantstørrelser og til en god pris.


Køb halssmykkerne her
 

Hvidguld, halssmykke United Heart

Her et kærlighedssmykke der vil blive lagt mærke til, på den gode måde. Blankt 14 karat hvidguld på kautjukkæde med hvidguldseffekt i siden.

Smukt dansk design fra Jan Jørgensen, kan også fås med 1 hjerte eller 3 hjerter. Fremstilles naturligvis i Danmark af dygtige godsmede, der sætter en ære i at lave den bedste kvalitet. 


 
Hvidguld halssmykke Absolut Round

En rund form og 14 karat hamret hvidguld er en god cocktail. Et tidløst og enkelt smykke, her med diamant.

Kuglen sidder på super stærk faldskærmsline, som er behagelig at bære uanset om du bader eller sover.


Køb halssmykkerne her

Hvidguld halssmykke United Square

Her et stilrent og enkelt design i 14 karat hvidguld, andre overflader og diamantstørrelser fås også.

Sidder her på gummiarten kautjuk, en holdbar kæde, men også vores faldskærmssnor kunne være et godt og billigere alterativ.


  


 
Hvidguld halssmykke Absulut Faith

Kors i 14 karat hvidguld, et nytænkende design med kugler, og faktisk kan de 2 sidekugler flytte væk fra midten så du får et design der ikke er et kors, su  kan selv let flytte på kuglerne.

Der er sat 1 brillant i den midterste kugle, kan også vælges i blankt eller matteret overflade.


Køb halssmykkerne her
 

Du kan købe alle halssmykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.