//Official Store//

KURV
0 kr.

       

Mere om de mange ombytnings-serier.

For dig som kunde er det en genial mulighed at kunne ombytte, så du kan få et større smykke indenfor to år, mod kun at betale differencen mellem det gamle og det nye smykke. Kravet er at du betaler min. 30 procent mere for at få et større smykke. Her er nogle af serierne vist.


 
   



 
Originalen. Royal Art.

Den ægte én-stens-ombytningsring i særklase er "Royal Art". Denne serie blev lavet af Jan Jørgensen for snart 25 år siden, og der er hundredevis af modeller i serien.

Du kan købe både ringe, vedhæng, ørestikker, halssmykker og armbånd der matcher, og alle i størrelser fra 0,04 ct. og helt op til 1,0 ct. og i to forskellige diamantkvaliteter - den flotteste til prisen eller den største til prisen.

Smykkerne er i 14 kt. guld eller hvidguld, og også en kombination af guld og hvidguld. Ringen sidder ergonomisk korrekt på fingeren, dens særlige trekantede form føles perfekt på de fleste kvinders fingre.
 
Se hele Royal Art familen her...


 

Den romantiske.

Hjerter er symbolet på kærlighed, og derfor ville Jan Jørgensen også designe en hjerte-ombytningsserie.

Det blev til "Royal Heart", også som én-stensserie. Igen en helt særlig og romantisk version af den mere ordinære "prinsesse-serie". 

Også her kan du vælge blandt en helt familie af smykker, med diamant størrelser fra 0,04 ct. til 1,0 ct. og du kan få forskellige guldfarver og overflader.

Vi tilbyder enten tw.vvs som den bedste diamantkvalitet eller w.piqué som er en lavere kvalitet så du kan få en større diamant til prisen.


Se hele Royal Heart familien her...




 


 



 
Hundehvalpe-looket.

Serien "Royal Trend" kan både vælges som énstens-smykke og ringen bruges også ofte som forlovelses-/vielsesring.

Den meget formfulde og bløde karakter leder tankerne hen på dyrebørn, som f.eks. en hundehvalp. Serien er dog spænstig og klassisk på samme tid.

Designet fås med diamanter fra 0,04 ct. til 0,24 ct. brillanter, og du kan vælge både guldfarve, overflader, og også om du ønsker den største diamant til prisen eller den flotteste til prisen.


Se hele Royal Trend familien her...

 

Hjerter omfavner diamanten.

"Royal Charm" er en anden af de ombytningsserier Jan Jørgensen har fremstillet. Et smukt design med to hjerter der fastholder brillanten assymetrisk og elegant.

I serien fås også ørestikker, armbånd og halssmykker, og alle smykkerne med diamantstørrelser fra 0,04 ct. til 0,24 ct.

Et charmerende design med kærligheden i fokus da hjerterne ligesom omslutter diamanten. 

Se hele Royal Charm familien her... 


 



 
 





















 
Skrå linjer.

"Royal Romance" er en række smykker med formfulde og flotte linjer. Det skrå bånd giver serien karakter, og diamanten syner stor og imponerende i den særlige fatning.

Som ved de andre ombytningsserer kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade.

Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til et smykke med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for det gamle smykke og det som dit nye smykke koster (dog min. 30% mere).

Se hele Royal Romance familien her...


 

Diamondz et helt nyt byggesæt.

Som ved de andre ombytningsserer kan også "Diamondz" vokse og udvides, du kan vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade.

Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til et smykke med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for det gamle smykke og det som dit nye smykke koster (dog min. 30% mere)

Diamondz købes her    Se Diamondz familien her...



 

 

 



 
Klassikeren til en usædvanlig pris.

"Brillanz" kaldes denne enkle "prinsesse-serie". Det er diamanten der er i fokus i dette spinkle design, og som ved de andre ombytningsserer kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade.

Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til et smykke med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for det gamle smykke og det som dit nye smykke koster (dog min. 30% mere).

Brillanz købes her   Se hele Brillanz familien her

 

Kollektionen til mænd

"Diamondz" til herrer er diamantørestikker i et utal af størrelser, i enten guld eller hvidguld. Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til en stik med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for den mindre ørestik og det som den nye koster (dog min. 30% mere).

Diamondz herre købes her  Se herre Diamondz her..
 

   
   

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.