//Official Store//

KURV
0 kr.

Diamondz smykkerne.

Nogle af de nyeste ombytningsserier er mere stringente og enkle end de ældre mere kraftige og formfulde serier. Jan Jørgensen har tænkt at der skal være noget for alle, og i denne serie er det især diamanten der kommer i fokus, som det er tilfældet i denne type alliancesmykker. Det giver muligheder for at designe selv, ved at sætte flere smykker sammen på varierede måder, se nedenfor.


Diamondz vedhæng.

Et elegant og tidløst vedhæng hvor brillanten er i fokus. Her sat på sort faldskræmsline, som er en utrolig stærk og holdbar line som vi anbefaler til vedhænget.

Naturligvis kan du også sætte vedhænget i en egen kæde, op til 3 mm. kan komme igennem "øjet".

Køb halssmykket her


 

Diamondz armbånd.

Her ses vedhænget i flere diamantstørrelser og det er også velegnet til armbånd, hvor det enkelt sættes på og holdes på plads af små gummi-dutter.

Du kan således skifte mellem at bruge vedhænget på armbånd eller på halskæde da du selv meget let kan tage vedhænget fra den ene til den anden line.


Køb armbåndene her

Diamondz øresmykker.

En elegant ørestik med diamantfatning. Her vist i guld.

En anderledes ørestik der kan pynte på øret i sig selv.

Se nedenunder på modellen hvordan den ser ud på øret
.

Køb ørestikkerne her

 

Diamondz på øret.

Her kan du se den lille "creol" på øret. Diamanten sidder på øreflippen og pynter i den ene ende og kuglen i den anden ende.

Man tænker faktisk "er der mon to huller"?


Køb ørestikkerne her

Diamondz ørestikker nye tilvalg.

Hvis du har ønsker om en endnu mere elegant ørestik kan du købe de løse diamantvedhæng og hænge dem i din ørestik.

Designet giver dig friheden til at bruge dine vedhæng enten på armbånd, i halskæde eller i dine øresmykker - det synes Jan Jørgensen er godt design med mange muligheder til dig.


Køb ørestikkerne her

 

Diamondz øresmykke med vedhæng.

Her ser du effekten ved at have vedhænget hægtet på creolen.

Pludselig har du et helt nyt og anderledes elegant øresmykke.


Køb ørestikkerne her

Diamondz øresmykker i lang version.

Mulighederne er endnu flere, for faktisk er der også en lang version af venhængene, med diamanter i mange størrelser - valget er dit.

Køb ørestikkerne her 

Diamondz lang øresmykke.

Nu har du en helt anderledes øresmykke, måske især til festlige lejligheder. I hvert fald kan du variere dit look på øresmykkerne alt efter stil og behag.

Og alle smykker kan ombyttes til større indenfor to år mod kun at betale en difference på min 30% ved hvert bytte.


Køb ørestikkerne her

Diamondz vedhæng.

Serien tilbyder mange muligheder for diamantvedhæng, med eller uden lange pinde, i små eller store stenstørrelser, i to diamantkvaliteter og i enten sølv, forgyldt, 14 karat guld eller hvidguld.

Der er noget for enhver pengepung og til enhver stil.


Køb ørestikkerne her

Diamondz ringe

Også ringe er der i serien, og de fås i rigtig mange brillantstørrelser, helt fra 0,05 ct. til 1,0 ct. og i to diamantkvaliteter i guldringene, TW.VVS som er den flotteste til prisen eller W-TC/SI som er den største for pengene.

Køb ringene her

Design selv

Ringene giver mulighed for at du kan sætte flere på fingeren ved siden af hinanden, på den måde laver du dit eget unikke design.

Her ses guldring med lille diamant og hvidguldsring med stor diamant.


Køb ringene her

Diamondz ringe sammen.

Her er vist tre ringe, alle i 14 karat guld med forskellige diamantstørrelser.

Det giver et smukt helhedsudtryk når diamanterne sidder forskudt og stråler.

Ringene fås også i sølv eller hvidguld.


Køb ringene her

Du kombinerer selv smykkerne

Se på modellen hvordan hun har sat mange ringe ved siden af hinanden.

I Diamondz serien kan du kombinere både guld, hvidguld og sølv og i mange diamantstørrelser. Og så kan du endda bytte alle ringene til en ring med en større diamant inden for 2 år.


Køb ringene her


 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.