//Official Store//

KURV
0 kr.

Royal Heart smykkerne.

Hjerter der holder diamanten smukt i spænd er det bærende i dette design. Det har været en håndværksmæssig stor udfordring at lave dette romantiske design. Du kan vælge mellem mange diamantstørrelser, og to forskellige brillant kvaliteter - en smykkeserie i særklasse med mange variationsmuligheder, se nedenfor.


Royal Heart halssmykke.

Royal Heart halssmykke i 14 karat guld. Smykket er her sat på en kautjuk kæde (en art gummikæde), det giver lidt "kant" til det feminine smykke.

Alternativt kunne smykket sidde på vores sorte slidstærke faldskærmsline eller kite-line, eller på en guld- eller sølvkæde du evt. selv har.

Diamanterne fås i str. 0,04 ct. og helt op til 1,0 ct. i halssmykket i en af de to kvaliteter tw.vvs (den flotteste) eller W-TC/SI (den største for pengene).  

Royal Heart ørestikker.

Her ser du et udvalg af ørestikker, vist både i guld og i hvidguld og i forskellige diamantstørrelser.

Selve øresmykket bliver større i takt med at diamanten vokser, og ørestikkerne fås helt op til 1,0 ct.

Vi fremstiller altid smykkerne i 14 karat guld, da den legering er meget slidstærk og har en god holdbarhed. 


 
Royal Heart armbånd.

Et armbånd i bedste kvalitet og smukt design, her er det vist i hamret og blankt guld med diamanthjertefatning i hvidguld.

Armbåndet kan også fås helt i hvidguld, eller i en blanding af guld og hvidguld, med forskellige overflader - valget er dit, også mht. til brillantkvalitet, hvor vi tilbyder to diamantkvaliteter. I armbåndet er den største diamant en 0,24 ct.

Der ligger mange timers arbejde i at lave dette smukke armbånd - derfor er det også kostbart, og vil bringe glæde i generationer.


 

Royal Heart ringe.

Her tre af ringene i Royal Heart serien, den mindste i hamret hvidguld med blankt hvidguldsfatning.

Den midderste i hamret guldskinne og hvidguldsfatning - begge i rund form.

Og den sidste som er en firkantet form ("quatro") vist helt i blankt hvidguld. Diamanten fås i ringene helt fra 0,04 ct. og op til 1,0 ct.

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her. 

   
   

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.