Guld og sølv udvundet i Danmark - Til kvinder

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er ganske vist at Jan Jørgensen Smykker er den første og eneste som nu fremstiller smykker i guld og sølv, som er gen-udvundet i Danmark, på et helt overraskende sted, nemlig i slaggerne fra de danske affalds forbrændings anlæg. Det er en helt ny og 100% bæredygtig mine lige her i Danmark. Det er kort sagt en vidunderlig nyhed som du nu kan købe hos Jan Jørgensen.

Læs mere 100% bæredygtig gen-udvinding af guld og sølv i Danmark nederst på denne side.   Eller læs hele historien her.
Prisklasse:

Bæredygtige smykker

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige smykker

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører diamantsmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle diamantsmykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.