//Official Store//

KURV
0 kr.

Royal Trend smykkerne

Denne ombytningsserie er populær fordi den har et formfuldt og markant design der leder tankerne hen på noget rart og blødt, som for eksempel en hundehvalp. De bløde bånd der indfatter diamanten giver en fin kontrast til det omgivende smykke, og helheden fremstår unik.


Royal Trend halssmykke

Her er vist et aflangt Royal Trend halssmykke, i hamret guld med fatning i hvidguld og monteret på kautjuk-kæde (gummi-art) her med yderligere guldeffekter.

Smykket fås i fem bredder med diamanter i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct 0,14 ct 0,19 ct og 0,24 ct. Vi tilbyder også to brillantkvaliteter.


 

Royal Trend vedhæng

Der er også vedhæng som hænger på modsatte led, i flere længder, som vist her i blankt og matteret 14 karat hvidguld. 

Kautjukkæden er også her dekoreret med hvidguldseffekter der giver et elegant udseende.

Igen er der fem bredder af vedhæng, og dermed fem diamantstørrelser at vælge iblandt.


 
Royal Trend halssmykke

Endnu et Royal Trend vedhæng, her i hamret guld med blank hvidguldsfatning og sat på guld ankerkæde, men valget af guld er dit.

Og valget af overflade og diamantkvalitet er også dit - du har mange muligheder, og altid kan du ombytte til et større smykke indenfor to år fra købsdato og kun betale differencen, (dog min. 30% i merpris).


 

Royal Trend ørestikker

Et par gedigne ørestikker i serien ses her, det er creoler, der ligesom vedhængene fås i de fem bredder med forskellige diamantstørrelser.

Et par massive og lækre øresmykker til de kræsne, der holder af god kvalitet og smukt design.

Royal Trend armbånd

Armbåndet som er vist her har Royal Trend fatningen. Her en hvidguldsfatning og udenom et hamret guld led inden der kommer et led i blankt hvidguld på begge sider.

Du har selv retten til at bestemme dit design, for du kan have hvert eneste led med diamant eller kun hver 2. eller 4. led med diamantfatning, på den måde er du meddesigner og får et helt unikt armbånd lige efter din smag.


 

Royal Trend ringe

Ringene i serien er bløde, runde og lækre at have på fingeren.

Ringene fås fra 4 mm bredde med en 0,04 ct. diamant og op til 6 mm bredde med en 0,24 ct. brillant.

Der er valgfrie overflader og guldfarver og to diamant-kvaliteter, den største til prisen (W-TC/SI) eller den flotteste til prisen (TW.VVS).

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.


 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.