//Official Store//

KURV
0 kr.

 

Brillanz smykkerne.

Brillanz er en slags "prinsesse" serie, en énstens-serie af de kendte og elskede gennem mange år. Rigtig mange kvinder har en variant af denne smykketype og Jan Jørgensen har designet mange serier i stil med denne i sine 25 år som designer og guldsmed. Det unikke ved denne serie er at den er Danmarks billigste når du sammenligner vægt og diamantkvalitet, så du kan være tryg ved at få et smukt og godt dansk design til den bedst mulige pris.

   
Brillanz vedhæng.

Her et vedhæng i 14 karat guld, vist på en 14 karat guld slange kæde.

Vedhængene fås med diamanter fra 0,05 ct og helt op til 1,0 ct.

Husk du kan ombytte fra gammelt til nyt indenfor 2 år mod kun at betale differencen, bare merpriser er 30% højere.

Køb halssmykkerne her

 

Brillanz ørestikker.

Ørestikker i 14 karat guld, kan købes til en fantastisk pris og med diamantstørrelser fra 0,05 ct. og helt op til 1,0 ct.

Vælg selv guldfarve og diamantstørrelse.


Køb ørestikkerne her


   
Model med Brillanz ørestikker.

Her ses en hvidguldsørestik på modellen.

Et smukt lille stjerdrys pryder øret, og det kan være et lille eller stort drys alt efter økonomi og stil.


Køb ørestikkerne her

 

Brillanz ring.

Ring i 14 karat guld med diamant.

En elegant og let énstensring der let kan sidde ved siden af flere af sammen slags eller ved siden af andre ringe, da skinnen er meget spinkel.


Køb ringene her
  
Brillanz ringe - eget design.

Du kan vælge at kombinere dine ringe så du får en helt "lille stjerhimmel" på fingeren. Vælg selv diamantstørrelser og guldfarve, mulighederne er mange.

Køb ringene her

 

Brillanz ringe, valget er dit.

Modellen viser her de mange muligheder for sammensætninger af ringe der kan fås.

Måske har du et helt andet ønske?
Se mere under varerne her i netbutikken.


I hvert fald kan du gøre en god handel på et kendt og elsket design, og du kan lade dine smykker vokse indenfor 2 år mod kun at betale differencen mellem det gamle smykke og det nye smykke, når bare prisen er min. 30% højere på det nye smykke.

Køb ringene her

 

   


 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.