Grace serien - personlige muligheder 

Grace-serien af smykker er ikke bare en samling, det er en fortælling. Hver ring er designet med tanke på at skabe et unikt præg, der passer perfekt til netop jeres kærlighedshistorie. I denne eksklusive serie finder du ringe i både guld og hvidguld, der stråler med deres sofistikerede design. Hver ring kommer med muligheden for at lege med antallet af funklende farvede diamanter, hvilket skaber et væld af personlige muligheder. Grace-serien er mere end blot smykker. Den repræsenterer ægteskabets kunst - at skabe harmoni gennem forskellighed. Med en ring fra Grace-serien starter I jeres ægteskab med et smukt symbol på netop dette.

Prisklasse:

Grace vielsesringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om de bæredygtige vielsesringe i Grace serien

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.