Smykker på udsalg

Smykker på udsalg er vist noget, vi er mange, der ikke har noget som helst imod. Når der kan spares skønne procenter på unikke, eksklusive og smukke smykker, er det som regel et kig værd. Hos Jan Jørgensen finder du også smykker på tilbud. Det kan være alt lige fra smukke øreringe og flotte ringe til elegante halskæder og fortryllende armbånd.
Prisklasse:

Smykker med rabat

Hos Jan Jørgensen finder du både herresmykker med rabat og kvindesmykker med rabat. Spar penge på en smuk halskæde eller ring til dig selv eller den, du holder af. Gå på opdagelse i de mange smukke design, som du kan spare nogle gode rabatter på. Der bliver hele tiden tilføjet nye smykker med rabat her på siden, så det kan være det værd at holde lidt øje, hvis der er et bestemt slags smykke, du håber på, der kommer på tilbud en dag.

Her på siden finder du flere forskellige smykker på tilbud. Det kan både være guldsmykker med rabat og procenter på sølvsmykker, du finder på siden her. Du finder smykker af høj kvalitet med rabat på til både mænd og kvinder hos Jan Jørgensen.


Smykkerne er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om de bæredygtige smykker

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.