Sammenlign priser på naturlige og labgrown diamanter

Her kan du nemt sammenligne priserne på naturlige og labgrown diamanter i flere kvaliteter i størrelserne 0,05-1,00 carat. Vælg en tilfældig vare og du vil  her kunne se alle størrelser og priser på både naturlige og labgrown diamanter. Du vil bemærke at prisforskellen øges gevaldigt med størrelsen af diamanten. Du kan også bruge filteret til at afgrænse hvilken diamant du søger.

Du skal være opmærksom på at der ikke er kvalitetsforskel på naturlige og labgrown diamanter, de er ganske enkelt ens, men priserne er langt fra ens. Vi isætter lige den type diamant du vælger i alle vores smykker.
 
Er du i tvivl?  Så find inspiration her.
Prisklasse:

Bæredygtige diamantsmykker

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige diamant smykker

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører diamantsmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle diamantsmykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.