//Official Store//

KURV
0 kr.

Diamondz til mænd.

Øresmykker og tietacks er blevet populære til mænd, og hvorfor ikke vælge en lille pynte-sten der lyser op i øret eller på slipset, og hvorfor skulle mænd ikke også elske diamanter som kvinder jo altid har gjort? Jan Jørgensen synes at mænd skal vælge den ædle smykkesten som pynt, den er jo det mest holdbare og elegante man kan bære.


Diamondz ørestik.

Her en ørestik i hvidguld med ægte diamant. den kan bringe glæde hos både mænd og kvinder, og her er den tænkt som et øresmykken til manden.

Den kan ombyttes til smykke i serien med større diamant mod kun at betale differencen indenfor 2 år fra købsdato (dog min. 30% mere).


 

Diamondz på herre øre.

Her ses en hvidguldsstik på mandens øre, elegant og råt synes mange, men valget er dit. 

Den fås også i guld eller i sølv, og med rigtig mange diamantstørrelser, fra 0,05 ct til 1,0 ct.


 
Diamondz som tietack.

Her et nærbillede af ørestik/tietack i guld med stor diamant.

 

Diamondz tietack på slips.

Her ses tietack monteret på herreslips, vist i guld, men fås også i sølv eller hvidguld.

   
   


 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.