//Official Store//

KURV
0 kr.

Royal Romance smykkerne.

Tanker, streger, skitser, voksmodeller, sølvmodeller - alt sammen for-stadier inden et nyt design ser dagens lys og sådan var det også med Royal Romance smykkerne. Jan Jørgensen ønskede at bevare den lækre runde form fra Roayal Trend serien og tilføre et strejf af dristighed. Sådan fik han ideen til at lave en skrå og effektfuld fatning som Royal Romance har.


Royal Romance ringe.

Her tre af ringene i serien, hamret guld med blank hvidguldsfatning med en 0,04 ct. diamant, matteret hvidguldsring med blank hvidguldsfatning 0,09 ct. og hamret hvidguldsring med blank hidguldsfatning og 0,14 ct. brillant.

I serien fås to bredere ringe, en med en 0,19 ct. diamant og en med 0,24 ct. diamant.

Du kan ombytte fra den mindste til en større indenfor to år mod kun at betale differencen. 


 

Royal Romance ørestikker.

Et par creolørestikker i hamret guld med blank hvidguldsfatning. 

Også disse øresmykker fås i fem bredder og med fem diamantstørrelser, i to diamantkvaliteter.

Du vælger selv guldfarve, kombination, overfladebehandling og til dels pris, for kvaliteten af brillanterne og størrelsen på dem afgør hvor du starter - og husk du kan bygge videre og gøre større til dine mærkedage livet igennem.


 
Royal Romance halssmykke.

Halssmykker med den særlige Royal Romance fatning, i to længder - vist i hamret guld med hvidguldsfatning omkring brillanten.

Igen har du mange variationsmuligheder i både diamantkvalitet og diamantstørrelse og i valget af guld og overflade.
 

Royal Romance halssmykke.

Aflangt vedhæng her monteret på kautjuk kæde (gummi art). Farven er lidt svær at se her, lyset driller. Det er hamret guld med hvidguldsfatning og 0,04 ct. brillant.

Dog har du jo frit valg omkring guldfarve og overfladebehandling, samt bredde på vedhænget - der bliver mere kraftigt i takt med at diamanten vokser.

Royal Romance vedhæng.

Vedhæng i serien, her på ankerkæde. Hamret guld med blankt hvidguld ved brillanten.

Et buttet lækkert vedhæng der matcher de øvrige smykker i serien på fineste vis.
 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

   


 

 


 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.