Guld og sølv udvundet i Danmark - 100% bæredygtigt

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er ganske vist at Jan Jørgensen Smykker er den første og eneste som nu fremstiller smykker i guld og sølv, som er udvundet i Danmark, på et helt overraskende sted, nemlig i slaggerne fra de danske affalds forbrændings anlæg. Det er en helt ny og 100% bæredygtig mine lige her i Danmark. Det er kort sagt en vidunderlig nyhed som du nu kan købe hos Jan Jørgensen.

Guldet er ganske begrænset her i udvindingens første dage, så det Dansk udvundet guld,  finder du foreløbigt  kun i vores butik i Blokhus og selvfølgeligt online her i webshoppen. Sølvet er der udvundet så meget af, at vi altid, kan tilbyde dig at købe det online her, og selvfølgelig i Butikken i Blokhus. Senere vil du også få muligheden købe dansk udvundet guld og sølv hos vores 100 forhandlere i Danmark.

Læs mere 100% bæredygtig udvinding af guld og sølv i Danmark nederst på denne side.   Eller læs hele historien her.
Prisklasse:

Sådan udvindes guld og sølv i Danmark

Nordic Urban Mining er mere end recycled guld og sølv. Det er en helt ny og overraskende måde at udvinde guld og sølv på. Det er faktisk det guld og sølv som af forskellige årsager er havnet i de danske affaldsforbrændinger. Nærmere betegnet i slagge bjergene fra forbrændingsanlæggene. Her genudvindes det guld og sølv som ellers ville være gået helt tabt, måske ville det ende i en vejbelægning eller under en parkeringsplads.

Men dette spild af ædelmetaller er nu stoppet, men Nordic Urban Minings indtog i slagge bjergene, for nu udvindes der på den mest bæredygtige måde både guld og sølv, som er helt samme kvalitet som det der kommer fra miner verden over.

Guldet og sølvet finsorteres og rafineres til helt rent guld og sølv, inden det havner i Guldsmed Jan Jørgensens produktion af designer smykker i Blokhus. Her omdannes de dansk udvundne og 100% bæredygtige guld og sølv til fantastiske smykker, og det endda med guld og sølv som vi indil idag betragtede som forvundet ud af genbrugskredsløbet. Der er ganske enkelt fantastisk at vi nu udvinder guld og sølv i Danmark og så på en så bæredygtig måde.


Derfor er dansk udvundet guld og sølv mere bæredygtigt

Bæredygtighed er et ansvar vi alle har, og egentigt har det altid været mest bæredygtigt at købe et smykke af guld eller sølv som kan holde hele livet, istedet for den modeorienterede "brug og smid væk kultur" Ædelmetaller er kostbare og er de er derfor altid blevet genanvendt gennem historien, men alligevel er der nogle af ædelmetallerne der slipper udenom recycling og havner det forkerte sted. Det er slut nu, for Nordic Urban Mining griber netop dette ædelmetal ved at udvinde det der hvor det var smidt ud. Det er at gå et skridt videre med recycling og så lige i Danmark.