//Official Store//

KURV
0 kr.

Royal Charm smykkerne.

Hjerter har altid vagt glæde og været symbolet på kærlighed, og i denne serie Royal Charm har Jan Jørgensen haft en lang skabelsesproces fra design til færdigt produkt, for smykkerne skal være ordentlige, gennemarbejdede og funktionelle - og holdbare hele livet og meget længere end det.....


Royal Charm ringe.

Her varianter af Royal Charm ringe, der fås i fem bredder og med stenstørrelser fra 0,04 ct. og op til
0,24 ct.

Formen kan både være rund og firkantet (quatro), i hvidguld eller guld eller i en kombination af de to guldfarver.

Som noget særligt kan du også få de små side-hjerter med brillanter - så du har mange muligheder for et specielt design lige efter din smag.


 

Royal Charm ørestikker.

Ørestikkerne til Royal Charm er de små hjerter som også passer smukt sammen med serien Royal Heart.

Designet er hjerter der omslutter diamanten på smukkeste vis, og lader brillanten funkle og komme til sin ret på øret, selv i de helt små diamant størrelser.


 
Royal Charm armbånd.

Et armbånd med Royal Charm fatning, her fatningen i hvidguld med hamret guldled udenom, og hvidguldsled ved siden af.

Du kan selv bestemme hvilken af de fem bredder armbåndet skal være i, diamanten vokser i takt med bredden så designet bliver homogent og elegant.

Du bestemer også selv brillantkvalliteten, vi tilbyder to slags, som vi kalder den flotteste for pengene (TW.VVS) eller den største til prisen (W-TP/SI).


 

Royal Charm halssmykke.

Halssmykke  med hjertefatning, her monteret på kautjukkæde (som er en art gummi) med guldeffekter.

Hvidguldsfatning med hamret guld udenom, altid i 14 karat guld.

Også i dette smykke har du valget mellem fem bredder og stenstørrelser, og to diamantkvaliteter. 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her. 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.