//Official Store//

KURV
0 kr.

Royal Art smykkerne.

Royal Art er den første af alle de mange ombytningsserier som Jan Jørgensen har lavet. Tanker, streger, skitser, voksmodeller og sølvmodeller var for-stadier inden en så omfattende serie som denne blev en realitet - skabelsesprocessen var lang fra design til færdigt produkt, for smykkerne i Royal Art skulle være ordentlige, gennemarbejdede og funktionelle - og holdbare hele livet. Og de er populære smykker.


Royal Art halssmykker.

Dette halssmykke er i hamret guld og blankt hvidguld ved diamanten, her er smykket på en 14 karat guldkæde, en såkaldt rævehalekæde eller fox-kæde, som er en smuk og holdbar kæde.

Halssmykket fås i mange størrelser med diamanter fra 0,04 ct. til 1,0 ct. og du har valget mellem to brillant kvaliteter.


 

Royal Art ørestikker.

Her et par ørestikker i hvidguld, enkle og elegante med de tre fatninger rundt om brillanten. Også disse stikker fås med rigtig mange diamantstørrelser i to kvaliteter, og i enten 14 karat guld eller hvidguld.

 


 
Royal Art armbånd.

Armbåndet som er vist her er i 14 karat hvidguld, i overfladerne blank og matteret og med de tre-kantede fatninger som karakteriserer Royal Art serien.

Der er fem bredder i armbåndet og dermed også 5 størrelser af diamanter, da diamanten vokser med bredden af armbåndet. Diamantstørrelserne er 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct eller 0,24 ct.

Et ekslusivt og elegant armbånd, som også fås i både guld og/eller hvidguld.


 

Royal Art ringene.

Ringene i serien er den absolut mest populære ring Jan Jørgensen indtil videre har deignet, den er elsket af kvinder for sin unikke pasform og den svungne og assymetriske form som gør at ringen sidder perfekt på fingeren, og som får diamanten til at stråle på en helt særlig måde i sin fatning.

Disse ringe fås i enten guld eller hvidguld, eller i en kombination af de to guld legeringer, og med diamanter fra 0,04 ct. og op til 1,0 carat.

   

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.


 

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.